"İlk üç puanı almak istiyoruz"

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Hugo Almeida, ikinci yarının ilk üç puanını Kayseri Erciyesspor maçı ile almak istediklerini söyledi.

İlk üç puanı almak istiyoruz
28 Ocak 2014 Salı 17:37 tarihinde eklendi.


Siyah - beyazlı ekibin golcü oyuncusu Hugo Almeida, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. İlk olarak ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Trabzonspor ile berabere kaldıkları maçı değerlendiren Almeida, Trabzonspor'un büyük bir takım olduğunu ifade etti. Almeida, şunları söyledi:

"Maçın ilk yarısına çok kötü başladık hatta ilk yarının bütün üstünlüğünü Trabzonspor'a bıraktık diyebiliriz. İkinci yarı biraz daha iyiydik pas yapmaya başladık. Oyunun kontrolü bize geçti. Golü de bulduk. Hatta son dakikalarda biraz daha şanslı olabilseydik maçı da kazanabilirdik. Trabzosnpor'u kutlamak lazım büyük bir takım. İyi bir takımları ve oyuncular var. Onların da hakkını vermek lazım."

KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇINDAN 3 PUAN ALMALIYIZ

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında üç puan alamadıklarını kaydeden başarılı futbolcu, önümüzdeki hafta Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maçla üç puana ulaşmak istediklerini belirtti. Almeida, "Artık bu maça üç puan parolası ile çalışıyoruz. Ligde kolay takım yok, bütün takımlar zor. O sebepten Kayseri Erciyesspor maçı da zor olacaktır. Sezonun ilk yarısında oynadığımız maçta bizi zorladılar, ikinci yarıda da zorlayacaklardır. Ama artık bu maçla beraber üç puan almak istiyoruz. İkinci yarının ilk üç puanını bu maçla kazanmak istiyoruz." dedi.

11 golle ligde gol krallığında ikinci sırada bulunan yıldız oyuncu Almeida, sezon sonunda ulaşmak istediği bir gol hedefinin olmadığını, sadece attığı gollerle takımına üç puan kazandırmak istediğini ifade etti.


CİHAN