"İlk yarıyı en yüksek puanda tamamlamak istiyoruz"

Ligin üstlerinde kalmayı istediklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Şuan hedeflediğimiz yolda güzel bir şekilde ilerliyoruz. Tek hedefimiz her maçta kazanmak. İlk yarıyı alabileceğimiz en yüksek puanda tamamlamak istiyoruz.” dedi.

İlk yarıyı en yüksek puanda tamamlamak istiyoruz
14 Kasım 2014 Cuma 17:22 tarihinde eklendi.

Teknik Direktör Okan Buruk ve son haftaların formda futbolcusu Muhammet Demir basın mensupları ile bir araya gelerek geride bırakılan haftaları değerlendirdi.

Ligin iyi takımlarından Torku Konyaspor ile yapacakları maç hakkında açıklamalarda bulunan Buruk, “Seyirci olarak, stat olarak ligde takımına iyi destek veren bir takıma karşı oynayacağız. Ortada bir 3 puan var. Hedefimiz gidip o 3 puanı almak. Karşımızda çok dirençli bir takım var onu biliyoruz. Takım olarak bir seviyeye geldik, bunu yukarıya götürdükçe de puanlar gelecek.” diye konuştu.

Türkiye Kupası'nda hedeflerinin finale kadar gitmek olduğunu belirten Buruk, “Geniş bir kadromuz var, bütün oyuncularımızı kupada kullanacağız. İyi şeyler yapmaya çalışan oyuncu grubumuz var. Bu grupla beraber kupada da yürümek istiyoruz. Yoğun tempoda geniş kadromuzu kullanacağız.” ifadelerine yer verdi.

MİLLİ TAKIMI ELEŞTİRMEK YERİNE DESTEK OLMAK GEREKİYOR

Milli takımın Brezilya karşısında aldığı farklı yenilgiye de değinen Buruk, Brezilya ile yapılan maçın uygun bir zaman olmadığına söyledi. Alınan mağlubiyetin herkesin içini acıttığını vurgulayan Buruk, şunları kaydetti:

“Brezilya için oynamak için uygun bir zaman değildi ama aylar öncesinden yapılmış bir program. Bu maça çok takılı kalmamak lazım. Kötü yenildik, bu hepimizin içini acıtıyor. Oyuncu grubumuzun, hocamızın, bütün Türkiye'nin içini acıttı. Böyle yenilgilere alışkın bir toplum değiliz. Onu bir şekilde silmek lazım. 3-4 günlük süreçte takımımızın toparlanacağını düşünüyorum. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçen bir oyuncu topluluğu var. Eleştirmek yerine destek olmak gerekiyor. Olumsuzlukları bir kenara bırakıp, bu takıma destek olma zamanı.”

Lige iyi başladıklarını söyleyen Muhammet Demir ise “Bu haftaya kadar istediğimiz elde ettik. İlk devreye alabileceğimiz puanları alıp tamamlamak istiyoruz. İkinci yarı bizim için çok daha iyi olacak. Takım olarak iyi çalışıyoruz, karşılığını da sahada aldığımızı düşünüyorum.” dedi.


CİHAN