İlköğretim okulunda yangın

Şişli'de, bir ilköğretim okulunda çıkan yangın öğrencilerin korku ve paniğe kapılmasına sebep oldu. Öğrenciler güvenle okuldan tahliye edildi, yangın itfaiyenin çalışması sonucu söndürüldü.

İlköğretim okulunda yangın
19 Kasım 2013 Salı 18:20 tarihinde eklendi.

Harbiye Mahallesi Babil Sokak’taki Harbiye İlköğretim Okulu’nda saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. 8F sınıfında, bilgisayar kablolarının tutuşması sebebiyle başladığı belirtilen yangın nedeniyle sınıflar ve koridor dumanla kaplandı. Öğretmenler, kısa sürede öğrencileri sınıflardan çıkardı.

Öğretmenler, panik halinde dışarı çıkarılan öğrencilerin başından bir an olsun ayrılmadı. Bazı öğrencilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Ağlayan öğrencileri öğretmenleri sakinleştirmeye çalıştı.

Olayı duyan veliler de hemen okula geldi. Korkudan fenalaşan bir veliye ilk müdahale ambulansta yapıldı. Olayda can kaybı ve yaralanma olmadı ancak veliler, büyük korku yaşadıklarını söyledi.

Yangının elektrik kontağından çıktığını ifade eden Öğretmen Naciye Cebeci, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan öğrencileri tahliye ettiklerini anlattı. Öte yandan, minik öğrenciler itfaiyecilere yoğun ilgi gösterdi. İtfaiyecileri büyük bir dikkatle izleyen öğrenciler, itfaiye erlerinin kasklarını takıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.


CİHAN