İlkyardım Taksim'e veda etti

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bina yenileme çalışmaları nedeniyle saat 16.00'da kapısına kilit vurdu.

İlkyardım Taksime veda etti
13 Eylül 2013 Cuma 18:02 tarihinde eklendi.
Hastanenin Gaziosmanpaşa'ya taşınma işlemleri sürerken, acil servise gelen hastalar, başka hastanelere yönlendiriliyor.
 
Yenileme çalışmaları nedeniyle bugün saat 16.00'dan itibaren hizmet vermeyİ durduran Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hastaları mağdur etti. Rahatsızlanan bebeğini eşi ile birlikte acil servise getiren Azat Abak, hastanenin kapalı olduğunu öğrenince kapıda kaldı. Özel güvenlik görevlileri bebeğini getiren babayı, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yönlendirdi.
 
Göz servisinden telefonla saat 15.50'ye randevu alan Tuğçe Öztürk ise, hastanenin taşındığını öğrenince şok oldu. Üniversite sınavlarına hazırlandığını ve diş hekimi olmayı planladığını söyleyen Tuğçe Öztürk, "Bugün hastane yok. Böyle bir şey olabilir mi? Hiç kimse yok. Göz servisine geldim.

Resmen hastanede cirit attım. Görevlilerle konuştum. Bana 'Gaziosmanpaşa'ya gidin' dediler. Bütün randevular dolmuş. Son randevuyu almıştım. Ona da muayene olamadım. Sekreterler dahi yok. Ben de doktorluk için çalışıyorum. Diş hekimi olacağım. Böyle bir sorumsuzluğu asla yapmam" dedi.
 
Hastane çalışanları, kişisel eşyalarını kutulara doldurarak işyerlerinden ayrılırken, bazıları da hastanedeki son günlerini fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi.

DHA