İlle de Nene olsun!

Samet Aybaba, Ziegler gibi bir futbolcuyu Türkiye’de bulabiliriz ama Nene gibi bir futbolcuyu Avrupa’da bile zor buluruz” dedi, Brezilyalı oyuncuda ısrar ettiğini gösterdi

İlle de Nene olsun!
23 Aralık 2012 Pazar 10:04 tarihinde eklendi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı takımın yöneticilere, PSG’li Nene’yi ısrarla istediğini bir kez daha yineledi.

 
Ziegler isminden vazgeçen tecrübeli çalıştırıcı, futbol komitesine, “Ziegler gibi bir oyuncuyu Türkiye’de bulabiliriz ama Nene gibi bir futbolcuyu Avrupa’da bile zor buluruz. Nene, hem forvet, hem kanat, hem de orta sahada oynayabilen bir oyuncu. Asıl önemli özelliği, Fernandes’in başına bir sakatlık gelse onun boşluğunu tamemen doldurabilecek bir isim. Maç oynayacağımız hafta takımda nerede eksiklik varsa rahatlıkla o bölgede oynatabiliriz. Savunmada aksaklıklar var. Bunları çalışarak gideririz ama Nene gibi bir futbolcuyu da bulamayabiliriz” dediği öğrenildi.
 
Aybaba’nın, Nene konusundaki ısrarına hak veren futbol komitesi ise Aybaba’ya yeni yıl hediyesi vermek için Nene için kollarını bir kez daha sıvadı. Bu oyuncu için daha önce de girişimlerde bulunan yönetim, bu hafta içerisinde Brezilyalı oyuncu ile yeniden görüşecek.