İlluminati'ye göre karanlık yükselecek

Illuminati.org sitesinde başlayan ve bu sitenin kapatılması üzerine 7december.org sitesinde devam eden geri sayım tamamlandı

İlluminatiye göre karanlık yükselecek
07 Aralık 2011 Çarşamba 12:30 tarihinde eklendi, 5.242 kez okundu.

Her şey illuminati.org web sitesinde çalışmaya başlayan sayaçla başladı. 

Sayaç, 7 Aralık günü yani bugün sırıflandı, şimdi Dünya ne olacağını merak ediyor
 
Dalga geçen, önemsemeyen grup çoğunlukta olsa da sayacı ciddiye alanlar da var. Bu kesimin tezi  ise olayın İlluminati'yle özdeşleşmesine dayanıyor.
 
İnanışa göre İlluminati gizli bir topluluk ve çok önemli sırlara vakıf.
 
Tarihte İlluminati gibi başka örgütler de sahne almışıt. Haşhaşiler'den Opus Dei'ye kadar birçok örgütün yanında İlluminati daha da dikkat çekiyor.
 
Amacı dünya üzerinde tek elden bir denetim sağlamak olan örgütün Yeni Dünya Düzeni'ni kurmak istediğine inanılıyor.
 
Fransız İhtilali'yle de adı geçen İllimunati'nin monarşileri yıkmayı, tanrı inancını yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi içeren bir kurguyla hareket ettiği öne sürülüyor.
 
Özellikle son dönemde yaşanan Arap Baharı, İlluminati'nin yeniden harekete geçtiği inancını uyandırdı. Web sitesinde yer alan sayaç da çok önemli bir gelişmenin işareti olarak algılanıyor.

SÜRE DOLDUKTAN SONRA ŞİFRELİ MESAJ
 
Sayacın yerinde önce "Bu bizim kaderimiz değil" yazısı belirdi. Daha sonra farklı bir mesaj çıktı ve sayaç yeniden başladı
 
İşte o mesaj
 
FIRST CASTLE HAS FALLEN!
 
Darkness is knocking the door!... We are still sleeping!? Final countdown is in progress. We still have the power to defeat the darkness, otherwise "brothers of the cosmos" will reborn. The last candle is dying. Only the illuminated ones will understand the last secret!
_ v _ _ t _ _ s _ _ i _ _ _ m
 
f _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _
 
 
İLK KALE DÜŞTÜ
 
Karanlık kapımızı çalıyor... Hala uyuyoruz?! Son geri sayım başladı. Hala karanlığı yok edecek gücümüz var. Yok etmezsek Kosmos'un (cosmos) kardeşleri yeniden doğacak. Son mum sönüyor. Sadece aydınlanmış olanlar (illuminated ones) son sırrı anlayabilir.