İmajı için servet harcıyor!

Büyük bir çöküşün ardından küllerinden yeniden doğan Britney Spears, zirvedeki imajını korumak için bir servet harcıyor

İmajı için servet harcıyor!
04 Kasım 2012 Pazar 09:44 tarihinde eklendi, 1.404 kez okundu.

ABD'nin en popüler yarışma programlarından biri olan 'X Factor'da sunuculuk yapan Britney Spears, artan popülaritesini korumak için kıyafetlerine binlerce dolar veriyor. Spears'a yakın kaynaklar güzel şarkıcının kıyafetleri için ayda 55 bin dolar harcadığını söylüyor.

 
GALERİDEN FARKSIZ
Lüks yaşamanın bir parçası olan arabalara yatırım yapmak Spears için bir vazgeçilmez. Evinin parkında Mercedes, BMW ve Range Rover marka 10 araba bulunuyor. Spears arabalarının sadece sigortaları için bile on binlerce dolar harcıyor.
 
TÜM AİLESİ MAAŞLI
Britney Spears; bir dönem tüm mal varlığını kontrol eden babasına ayda 192 bin dolar, iki çocuğunun babası Federline'a da 303 bin dolar veriyor! Ünlü şarkıcıya yakın kaynaklar; bazı akrabaların, aylık ödemelerini alamadıkları zaman, Britney Spears'ı kendisine ait özel bilgileri medyaya vermekle tehdit ettiğini söylüyor.
 
SARAY YAVRUSU
Britney Spears'ın şu an Los Angeles'taki görkemli malikanesi yaklaşık 9 milyon dolar değerinde. Ünlü şarkıcının ayrıca New York, Malibu ve Miami'de de lüks evleri bulunuyor.
 
GAZETECİLERE SALDIRMIŞTI
2007, Spears'ın yok olmanın eşiğine geldiği yıldı. Eski eşi Kevin Federline'ın çocuklarının velayetini almak istemesiyle çöküş yaşayan Spears, gazetecilere şemsiyeyle saldırmıştı. Saçlarını kazıtan, kirli kıyafetlere dolaşan ve kariyeriyle ilgilenmeyen Spears; Jason Trawick ile ilişki yaşamaya başladıktan sonra yeniden zirveye çıktı.
 
GÜZELLİK İÇİN 5 BİN DOLAR
Yediği tırnaklarının fotoğraflarının gazetelerde yer almasının ardından genç şarkıcının eski günlerine döndüğü iddia edilmişti. Bu olayın ardından Britney Spears, manikürüne ve tüm bakımına daha çok dikkat etmeye başladı. Ünlü şarkıcı, ayda yaklaşık 5 bin doları güzel görünmeye harcıyor.

Posta