İmam babanın en zor anı!

ÇORUM'da imam 57 yaşındaki Mehmet Gül, trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu 25 yaşındaki Şenol Mehmet Gül'ün cenaze namızını kıldırdı. Güçlükle ayakta durabilen baba Gül'ü ailesi ve yakınları teselli etmeye çalıştı.

İmam babanın en zor anı!
01 Eylül 2015 Salı 20:00 tarihinde eklendi.
 
Kaza, dün Amasya'nın Kapıkaya Mevkii'nde meydana geldi. Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık görevlisi Şenol Mehmet Gül'ün yönetimindeki 19 KZ 986 plakalı otomobil, Çorum yönünden Amasya yönüne giderken virajı alamayarak istinat duvarına çarpması ile alev aldı. Kazada otomobilde sıkışan Gül, alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti. Şenol Mehmet Gül için bugün memleketi Çorum'da cenaze töreni düzenlendi. Genç sağlıkçı için Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde tören yapıldı. Sağlık personeli ve ailesinin katıldığı törende durgusal anlar yaşandı. Hastane Başhekimi Dr. Sinan Zehir yaptığı konuşmada acılı aileye başsağlığı diledi. Zehir, "Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için sizinle gurur duyuyoruz. Çok çalışkan insanları seven bir arkadaşımızdı. Onun ölümü bizleri derinden üzdü" dedi. 
 
Cenaze daha sonra Ulu Cami'ye getirildi. Mecitözü İlçesi'nde imamlık yapan baba Mehmet Gül, öğle namazına müteakip oğlunun cenaze namazını kıldırdı. Baba Gül, oğlu için helallik istedi. Güçlükle ayakta duran babayı, ailesi ve yakınları teselli etmeye çalıştı. Şenol Mehmet Gül, daha sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.