İmdada komşu esnaf yetişti

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir işyerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını komşu esnaf, yangın tüpleriyle söndürdü.

İmdada komşu esnaf yetişti
29 Mayıs 2015 Cuma 18:57 tarihinde eklendi.
AYDIN'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir işyerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını komşu esnaf, yangın tüpleriyle söndürdü. İtfaiye ekipleri de işyerinde soğutma çalışması yaptı. Dumandan etkilenen iki kişiye, olay yerine çağrılan ambulansta oksijen tedavisi uygulandı.
 
Cumhuriyet Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde Metin Taşdemir'e ait ayakkabı satışının yapıldığı bir işyerinde, bugün saat 17.00'de yangın çıktı. Alevleri gören komşu esnaf, alevlere, işyerlerindeki yangın tüpleriyle müdahale etti. Esnafın çabasıyla yangın büyümeden söndürüldü. Caddeye gelen itfaiye ekipleri de işyerinde bir süre soğutma çalışması yaptı. Dumandan etkilenen iki kişi için polis, olay yerine ambulans çağırdı. Oksijen tedavisi uygulanan iki kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yangının çıkış nedenini araştırıldığı belirtildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.