İmdatlarına Vali yetişti

Çorum Valisi Sabri Başköy, Karayolları ve İl Özel İdaresi tarafından müşterek yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi ve koordine etti.

İmdatlarına Vali yetişti
20 Ocak 2013 Pazar 20:43 tarihinde eklendi.

Yoğun kar yağışının devam ettiği Çorum'da karayolu ulaşımında sıkıntılar yaşandı.Vali Sabri Başköy, Çorum- Samsun, Kaymakçı- Çorum- Osmancık Karayolu Sıklık Boğazı ile Sarmaşa-Osmaniye-Kırkdilim arasında devam eden, karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi ve yolda kalan sürücülere uyarılarda bulundu.

Takoz, çekme halatı ve zincirsiz yola çıkmamaları konusunda ikazda bulunan Vali Böşköy, "Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerimiz, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve yolu ulaşıma açık tutmak için kar mücadele çalışmalarını özveriliyle aralıksız sürdürmektedir. Bu ekiplerimiz yapmış olduğu karla mücadele çalışmaların yanında, vatandaşımızın can ve mal güvenliği için ayrıca önlemler alacağız. Çok zor şartlar altında yoğun ve özverili çalışmalarından dolayı tüm Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

 
Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolda kalan bir TIR sürücüsü ile otomobil sürücüsüne yardım ederek, yol açma çalışmasına destek veren Vali Başköy, onlarla bir süre sohbet etti ve yolculuk esnasında dikkatli olmaları hususunda uyarılarda bulundu.

DHA