İnanılmaz tacize servet

Çalıştığı şirkette patronunun akıl almaz tacizlerine maruz kalan kadın çalışan, şimdiye kadarki en yüksek tazminatı kazandı.

İnanılmaz tacize servet
23 Haziran 2011 Perşembe 11:15 tarihinde eklendi, 1.010 kez okundu.

 

Amerika, Illinois'de yaşanan olaya bakan mahkemedeki juri üyeleri, Ashley Alford'a patronu Richard Moore tarafından bir yıl boyunca taciz edilmesinin karşılığı olarak 95 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi.
Yirmili yaşlarında olduğu açıklanan Ashley'nin, Ekim 2006'ya kadar inanılmaz tacizlere uğradığı ortaya çıktı.
Depoda Richard Moore tarafından saldırıya uğrayan Ashley, patronunun kendisini yere yatırıp taciz ettiğini, başka bir saldırıda da cinsel organı ile kendisine vurduğunu söylüyor.
 
Ashley, patronunun diğer kadın çalışanlara da benzer şekilde davrandığını, şirkette kalabilmeleri için onlardan cinsel isteklerde bulunduğunu belirtiyor.
 
12 Ekim 2006 tarihinde patronunun kendisini zorla yere oturtup masturbasyon yaptığını iddia eden Ashley'nin iddiası, polisin Ashley'nin kıyafetlerinde Moore'un DNA'sını bulması ile gerçeklik kazandı.
 
Ardından Ashley'nin yıllarca süren uğraşının sonucu olarak konu mahkemeye taşındı ve Amerika genelinde 1800 mağazası ve 10 bin çalışanı bulunan şirketin, genç kadına 95 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi.