İnci Pastanesi'nin yeni yeri belli oldu

RS FM’de yayınlanan 'Atilla Güner'le Akşam Postası' programı canlı yayınına bağlanan işletmeci Musa Ateş müjdeyi verdi ve İnci Pastanesi’nin yeni adresini açıkladı.

İnci Pastanesinin yeni yeri belli oldu
11 Aralık 2012 Salı 10:08 tarihinde eklendi, 4.076 kez okundu.

1944 yılında Lucas Zigoridis tarafından kurulan ve Beyoğlu'nun tarihi yapılarından Cercle d'orient Binası içerisinde yer alan İnci Pastanesi kapandı. 

 
Binanın restorasyon projesine takılan İnci Pastanesi'nin tahliyesi Yargıtay tarafından da onayladı. Sosyal medyada oldukça tepki çeken kadar sonrası İnci Pastanesi'nin akıbeti merak ediliyordu. 
 
RS FM'de yayınlanan 'Atilla Güner'le Akşam Postası' programı canlı yayınına bağlanan işletmeci Musa Ateş müjdeyi verdi ve İnci Pastanesi'nin yeni adresini açıkladı.
 
YENİ ADRES
 
Atilla Güner'in sorusu üzerine işletmeci Musa Ateş İnci Pastanesi'nin yeni adresine dair bilgiler verdi. 'Ben de şimdi size bir müjde vereceğim. Şimdi Mis sokakta, şu anda 18 numara denilen bir yer tuttum, kira kontratımı da yaptım. Bana bağlantı kurmadan evvel ben oradan ayrıldım, inşallah en yakın zamanda yeniden hizmet vereceğiz. Bunu halka müjde olarak bildirirseniz daha iyi olur.' dedi.