İndiği belediye otobüsünün altında öldü

Kağıthane'de, belediye otobüsünden inen bir yolcu, hareket eden otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi.

İndiği belediye otobüsünün altında öldü
07 Ekim 2015 Çarşamba 09:30 tarihinde eklendi.
Kağıthane'de, belediye otobüsünden inen bir yolcu, hareket eden otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi.
 
Kaza, saat 21.00 sıralarında Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Cesur Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sahak Demirci (52) isimli vatandaş, Beşiktaş 'tan bindiği 34 DU 2668 plakalı Seyrantepe-Kabataş seferini yapan Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı  İstanbul Otobüs A.Ş.'ye ait belediye otobüsü ile Seyrantepe'ye doğru yola çıktı. Seyrantepe son durakta otobüsten inen Demirci, bu sırada sağa doğru manevra yapmaya çalışan otobüsün altında kaldı. Kafası aracın sağ arka tekerleği altında kalan Sahak Demirci olay yerinde feci şekilde can verdi.
 
OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI
 
Olayın ardından, polis ekipleri, kazanın meydana geldiği yeri emniyet şeridi ile kapattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, kazanın olduğu noktada incelemelerde bulunarak, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Sahak Demirci'nin cansız bedeni ise savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, cenaze aracı ile Yenibosna'daki İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 
“BİR ANDA KAFASI TEKERİN ALTINA GİRİYOR"
 
Alparslan Tüfekçi adlı görgü tanığı, “Otobüs durduğunda ön kapıdan yolcu iniyor. Arkaya doğru hareket ediyor. Otobüs de hareket ediyor. O sırada kişi, arka teker hizasına geldiği zaman , bir anda ne olduğunu anlayamadığımız bir şekilde kafası tekerin altına giriyor. Kafası parçalanmış, beyni dağılmış. O anda ölmüştü zaten. Daha sonra polis ve ambulans geldi" şeklinde konuştu.
 
Kazadan sonra otobüs şoförü polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA