İndirimli Balayı Tatili

Balayı çiftleri, otellerde aldıkları hizmetler çerçevesinde inanılmaz anlar yaşayabilmektedir. Bu sayede yeni evliler, ömürleri boyunca hatırlayacakları bir balayı tatili yaşayabilmektedir. Kıbrıs otelleri çiftlere sunduğu olanaklardan sonra balayı konusunda bir marka haline gelmiştir.

İndirimli Balayı Tatili
03 Mart 2019 Pazar 12:59 tarihinde eklendi.

Balayı çiftleri, otellerde aldıkları hizmetler çerçevesinde inanılmaz anlar yaşayabilmektedir. Bu sayede yeni evliler, ömürleri boyunca hatırlayacakları bir balayı tatili yaşayabilmektedir. Kıbrıs otelleri çiftlere sunduğu olanaklardan sonra balayı konusunda bir marka haline gelmiştir. Hatta balayı için Kıbrıs’ı seçen çiftlerin ilerleyen yıllarda tatillerini yeniden aynı otellerde yaptıkları da bilinmektedir.
 

Deneyimli olan otel çalışanları balayı çiftlerini otel girişlerinde karşılamaktadır. Giriş işlemleri ve oda yol gösterimleri de çalışanlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu sayede balayı çiftlerinin maksimum derecede rahat ettirilmesi sağlanmaktadır. Alınan hizmetlere göre fiyatların uygun olması ise Kıbrıs otellerinin farklarından biridir. Ayrıca çiftler istedikleri otellerde rezervasyonlarını erken zamanda yaptırarak var olanlardan daha az ücret ödemesi gerçekleştirebilmektedir.
 

Balayı Tatilinde Alınabilen Hizmetler
 

Balayı tatillerinde beklentileri çiftten çifte değişebilmektedir. Bu yüzden kaliteli bir otel tercih edilmelidir. Çünkü kaliteli otellerde organizasyon olanakları fazla olduğu için her çift kendilerine özel bir olanak bularak tatillerini gerçekleştirebilmektedir. Kıbrıs’ın popüler otellerinden biri olan Elexus, balayı tatillerinde sıklıkla önerilen yerlerden biridir. Otelin önerilme nedenleri hem huzuru hem de eğlenceyi aynı anda sunabilmesi. Balayı çiftleri otelin masaj ve rahatlama salonlarında istedikleri kadar vakit geçirebilmektedir. Yeşille iç içe olan Elexus, lezzetleri ile de çok konuşulmaktadır. Üstelik otelin Aquaparkı, heyecanı, gene konserleri ise eğlenceyi sağlamaktadır. Bu yüzden konforlu bir balayı için Elexus her zaman hizmet vermektedir.