İnegöl mobilya müzesi Dünya’da ilk olacak

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı'nın 2012 yılı değerlendirme toplantısı Otel Angelecoma’da yapıldı.

04 Şubat 2013 Pazartesi 21:18 tarihinde eklendi.

 

Değerlendirme toplantısında AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, AK Parti İl Genel Meclis üyesi İsmail Tarık Şimşek, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yapılan çalışmalarla alakalı değerlendirmelerde bulundu. 
 
2012 yılında Belediye olarak yaptıkları asfalt çalışmalarına da değinen Başkan Aktaş, “75 bin ton kullanılarak 60 kilometre asfalt kaplama yapıldı. 25 ton asflat kullanılarak, 125 bin metre kare asfalt yama yapıldı. 300 bin ton asfalt kullanılarak, 55 kilometre ham yol çalışması yapıldı. Trafik Master planı ile tüm kavşakları düzenliyoruz. 2012 yılında 22 adet park ve otopark çalışması yapıldı. 2012 yılında İnegöl Belediyesi olarak 31 projeyi tamamlayarak, vatandaşın hizmetine sunduk. 2012 yılında ayrıca birçok kamu ve kuruluşa arsa tahsisinde bulunduk.” diye konuştu.
 
2013 yılında yapmayı planladıkları 26 projenin bulunduğunu da aktaran Başkan Aktaş, “Eski üniversite binasının olduğu alana yapacağımız katlı otopark için 19 Şubatta ihaleye çıkacağız. Kültürpark içerisine yapmayı planladığımız yüzme havuzu ve HİS merkezinin ihalesini Mart ayı başında yapacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığından destek almak istiyoruz. İnegöl’de kurmayı planladığımız Mobilya müzesi ile bir ilki gerçekleştireceğiz.

Dünya’da ilk olacak olan müze için BEBKA’dan ciddi destek alacağız. İnegölspor tesisleri ile hayvan pazarını başka bir bölgeye taşıyacağız.” dedi.

CİHAN