İngiliz Kraliyet ailesinde eşcinsel düğün!

Kraliçe 2. Elizabeth'in eşcinsel olduğunu açıklayan kuzeni Lord Ivar Mountbatten, İngiliz Kraliyet Ailesi'nde eşcinsel düğünü yapacak ilk isim olmaya hazırlanıyor.

İngiliz Kraliyet ailesinde eşcinsel düğün!
19 Haziran 2018 Salı 18:46 tarihinde eklendi, 1.103 kez okundu.
19 Mayıs 2018'de dünya evine giren Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin ardından İngiliz Kraliyet Ailesi'nde yeni bir düğün telaşı yaşanıyor. Üstelik yeni düğün tarihte bir ilk de olacak.
 
Kraliçe 2. Elizabeth'in kuzeni olan ve 2016 yılında eşcinsel olduğunu açıklayan Lord Ivar Mountbatten, İngiliz Kraliyet Ailesi'nde ilk eşcinsel düğünü yapacak isim olacak.
Uzun süredir beraber olduğu partneri James Coyle ile dünya evine girmeye hazırlanan Lord Ivar Mountbatten, düğünün bu yaz sezonu yapılacağını duyurdu.
 
 
Eşcinsel düğünü daha da farklı kılan detaylardan biri de Lord Ivar Mountbatten'in eski eşinin de düğüne davet edilmesi.
 
Lord Ivar Mountbatten ile üç kız çocuğu sahibi olan eski eş Penny, düğüne katılmanın kızlarının fikri olduğunu, düğünün kendisini son derece duygusal hale getirdiğini ve bu durumdan oldukça etkilendiğini söyledi.
 
Lord Ivar Mountbatten'in Penny ile yaptığı ve hayatının en güzel günü olarak tanımladığı ilk Kraliyet Düğünü'ne Kraliçe 2. Elizabeth, en genç oğlu Prens Edward ve eşi Sophie katılmıştı.
 
İngiliz Kraliyet Ailesi'nin ilk eşcinsel düğününe ne yazık ki ailenin önde gelen isimleri iş yoğunluğu ve planlar sebebiyle katılamayacak. 
 
Lord Ivar Mountbatten'in evindeki özel şapelde gerçekleştirilecek düğüne aile ve yakın arkadaşlar çevresinden 120 kişi katılacak.
 
İlk dans, beyaz güvercin ya da düğün pastası gibi klasik düğün adetleri yerine peynir ikramı yapılacak.
 
Kraliçe 2. Elizabeth kuzeni Lord Ivar Mountbatten'in eşcinsel düğünü hakkında henüz bir açıklama yapmasa da daha önce LGBT haklarını savunan beyanları bulunuyor.
 
Milliyet Molatik