İngiliz müzikal oyuncusu sınırdışı edildi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, karıştığı bir kavgada bir kişinin yaralanmasına neden olduğu için aranan İngiliz eski müzikal oyuncusu 66 yaşındaki C.A.C., turist vizesinin de dolduğu belirlenince, sınır dışı edildi.

11 Şubat 2014 Salı 20:17 tarihinde eklendi.
 
Sahnede Carole Gray ismini kullanan İngiliz vatandaşı müzikal oyuncusu C.A.C., Beldibi Beldesi'ndeki evinde, geçen ocak ayında birlikte alkol aldığı arkadaşı Cherleyl Lesley Allen'i, iddiaya göre çıkan tartışmada iterek düşürdü. Kolu kırılan Allen, olayın ardından şikayetçi oldu.

Yaşananların ardından evini değiştiren ve muhtarlığa da bildirim yapmadığı tespit edilen İngiliz sanatçının yakalanması için polis harekete geçti. Polis, bir aylık çalışmanın ardından yeni evini tespit ettiği C.A.C.'yi yine Beldibi'nde olduğu öğrenilen evinde gözaltına aldı. C.A.C.'nin pasaportunu inceyen polis, turist vizesinin sona ermesine rağmen iki yıldır da ülkesine dönmediği tespit etti.

İşlemlerinin ardından Yabancılar Şubesi'ne teslim edilen C.A.C., sınır dışı edildi. C.A.C., ülkesinde ve dünyada zamanında kapalı gişe oynayan 'Holiday Summer' isimli müzikalde uzun yıllar sahne almıştı. Emekli olduktan sonra tatil için geldiği Marmaris'e hayran kalan C.A.C., burada daha uzun yıllar kalma kararı almıştı.

DHA