İngilizler Tuncay'ı konuşuyor

Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı en güzel 10 gölünü paylaştı. Hocası ise küplere bindi

İngilizler Tuncayı konuşuyor
14 Ocak 2011 Cuma 09:38 tarihinde eklendi.

 

Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın bir sosyal paylaşım sitesinde en güzel 10 golüne yer vermesi İngiltere'de "Tuncay kendisini başka bir kulübe pazarlamaya çalışıyor" şeklinde algılandı.
 
Stoke City forması giyen Tuncay'ın başka bir kulübe transfer olmak istediği biliniyor. Zira Teknik Direktör Pulis Tuncay'a sadece bu sezon üç Premier Lig maçında ilk 11'de görev verdi.
 
Böyle bir ortamda bir televizyon kanalı tarafından hazırlanan en güzel 10 golünü sosyal paylaşım sitesine koyması Tuncay'ı bir anda İngiltere'de manşetlere çıkardı.
 
İngiliz basını Tuncay(ın kendisini başka bir kulübe pazarlamak için ilginç bir yöntem kullandığını ileri sürdü. Stoke City hocası Pulis ise Tuncay'ın kendisini etkilemeye çalıştığını düşünüyor.
 
Kendisi için bir numaralı önceliğin takım olduğunu belirten Pulis, "Umarım Tuncay bu video ile bana kendisini göstermeye çalışmıştır.
 
Kendisi çok iyi bir futbolcu ancak ben sahaya her zaman kazanacak takımı sürmeye çalışıyorum. Nitekim Tuncay da son maçlarda oynadı çok da başarılı oldu. Umarım kendisine yeniden görev verdiğimde en iyi oyununu sahaya koyar" diye konuştu. 

Vatan Gazetesi