İngilizler'den 'çilek' tüyosu

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın, "Pastanın üzerindeki çilek" yakıştırması yaptığı yabancı golcü konusunda iddialar bir ismin üzerinde toplanmaya başladı.

İngilizlerden çilek tüyosu
24 Temmuz 2012 Salı 11:32 tarihinde eklendi.

 

Kadrosunu Hamit Altıntop, Burak Yılmaz ve Nordin Amrabat takviyeleriyle güçlendiren Galatasaray'da yabancı golcü iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Felipe Melo'nun transferinde aşama kaydedemeyen sarı-kırmızılı ekibin santrafor arayışlarına İngiliz basınının saygın gazetelerinden Guardian da yer verdi.
 
EURO2012'de Danimarka Milli Takımı ile başarılı bir grafik çizen Nicklas Bendtner'in Galatasaray ile transfer görüşmelerine devam ettiğini belirten Guardian'da önemli kalemlerden Sid Lowe ve David Hytner, bu transferin bitebileceğinin sinyallerini verdi.
 
Geçtiğimiz sezon Arsenal'den Emmanuel Eboue'yi transfer eden ve İngiliz temsilcisiyle yakın ilişkileri bulunan sarı-kırmızılı yönetim bu konuda açıklama yapmaktan kaçınırken, 1.95 boyundaki Bendtner'in Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren bir takıma gitmek istediği biliniyor.
 
Zlatan Ibrahimovic'in AC Milan'dan ayrılmasının ardından bu takımın da radarına giren 24 yaşındaki futbolcunun kararını kısa süre içerisinde vermesi bekleniyor.
 
Menajer Arsene Wenger'in Olivier Giroud transferinin ardından tamamen ipleri kopardığı Nicklas Bendtner, geçen yıl Sunderland'de kiralık olarak top koşturarak 9 kez fileleri havalandırma başarısı göstermişti.
 
Hava toplarındaki hakimiyetiyle tanınan oyuncunun Arsenal ile olan sözleşmesi 2014 yılına kadar devam ederken yaklaşık 8 milyon euroya bu transferin noktalanacağı ifade ediliyor.
 
(Sporx)