İngilizlerin radarında

Ada'da G.Saray'ın beynini istiyorlar! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan'ın peşine düştüğü iddia edildi.

İngilizlerin radarında
24 Ağustos 2013 Cumartesi 19:39 tarihinde eklendi, 1.083 kez okundu.
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan'ın, İngiltere Premieer Ligi'nin köklü kulüplerinden Liverpool'un radarında olduğu belirtildi.
 
İngiliz basınında yer alan habere göre, lakabı 'Türk Xavi' olan başarılı kramponun, yaz ayları boyunca orta sahaya yaratıcı bir oyuncu takviyesi yapmaya çalışan menajer Brendan Rodgers tarafından takip edildiği ifade edildi.
 
ALTERNATİFLER OLMADI, HEDEF SELÇUK!
 
Geçtiğimiz sezon yaptığı Nuri Şahin ve Joe Allen transferlerinden istediği verimi alamayan Kuzey İrlandalı antrenörün, bu sezon da en büyük hedefi olan Henrikh Mkhitaryan'ı Borussia Dortmund'a kaptırması sonrasında alternatiflerinin azaldığına vurgu yapıldı.
 
'Kırmızılar'ın tranfer listesinde Ajax'ın yetenekli oyuncusu Christian Eriksen'in de olduğu kaydedilirken, oyuncunun bir aşka takipçisi Serie A devi Juventus'un bu transferde Şampiyonlar Ligi'nde oynaması nedeniyle bir adım önde olduğuna dikkat çekildi.
Haberde ayrıca, son 2 sezonda 20 gol ve 29 asist gibi üst düzey bir istatistik yakalayan Selçuk'un frikiklerde de usta bir isim olduğu vurgulandı ve Liverpool'un efsane isimlerinden Real Madrid'e transfer olan Xabi Alonso'nun boşluğunu doldurma yeteneğinde olduğu kaydedildi.
 
Galatasaray'ın önemli oyuncularından olan Selçuk İnan'ı göndermek istemeyeceği de belirtilirken, sarı-kırmızılıların 14 milyon pound civarında bir teklife ise hayır demeyeceği öne sürüldü.

sporx