İnönü'de evleniyor!

Beşiktaşlı taraftarın sevgilisi Pascal Nouma, sigortacı Türk sevgilisiyle, İnönü Stadı'nda dünya evine girecek.

İnönüde evleniyor!
17 Nisan 2013 Çarşamba 11:24 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaşlı taraftarın sevgilisi Pascal Nouma, sigortacı Türk sevgilisiyle, İnönü Stadı'nda dünya evine girecek.
 
İNÖNÜ'DE NİKAH KIYACAK
 
Beşiktaş'ın simgeleşmiş lejyoneri, Fransız futbolcusu Pascal Nouma, Türk sevgilisi ile evlilik kararı aldı. Star gazetesinden Buket Kahraman'ın haberine göre; Futbol hayatındaki renkli kişiliğini Türkiye'de sürdürdüğü özel hayatında da sergileyen Pascal Nouma, bir dönem top koşturduğu BJK İnönü Stadı'nda bu kez nikah masasına oturacak. Nouma, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sigortacı Türk sevgilisi Müge ile 18 Mayıs'ta dünya evine girecek. Nikah memuruna ikinci kez 'evet' diyecek olan Pascal Nouma'nın eski eşi Celine'den Noah ve Marin isimli 1 kız 1 erkek evladı var.
 
AŞKINI SOSYAL MEDYADA DA DUYURMUŞTU
 
Türkiye'de sonlandırdığı başarılı futbol kariyerinden sonra ülkesi Fransa'ya dönmeyip İstanbul'a yerleşen Fransız futbolcu, magazin aleminin önemli figürlerinden biri haline geldi. Son olarak Tolga Baş'ın yönettiği 'Koğuş Akademisi' filminde oynayan eski futbolcu, Ağustos ayında ilk başrolünde oynayacağı yeni filmine hazırlanıyor. Kadir Çöpdemir ile beraber sunduğu radyo programına da doludizgin devam eden Nouma, iş hayatındaki düzenini aşk hayatına taşımaya kararlı. Nouma'nın adı, bir dönem Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor programında birlikte yarıştığı Asena ile anılmıştı. Ancak Pascal Nouma bu iddiayı kesin bir dille reddetmiş ve Twitter'dan "Survivor adasındaki hiçbir arkadaşımla duygusal yakınlaşmam olmadı. Sevgilim Türk. Adı Müge" açıklamasını yapmıştı.
 
Nouma kız arkadaşı Müge ile 18 Mayıs 2013'te bu yaz yenisi yapılmak üzere yıkılacak olan İnönü Stadı'nda dünya evine girecek.