"İnönü'yü sakın yıkmayın"

Serdal Adalı seçim kazanmak için stat yıkımının aceleye getirilmesinin çok yanlış olduğunu söyledi, “Sonra stat elimizden gitmesin. Fikret Orman’ın yurt dışından gelmesini bekliyorum, oturup bu durumu konuşacağım” dedi

İnönüyü sakın yıkmayın
26 Mayıs 2013 Pazar 08:19 tarihinde eklendi.
Amerika’dan döner dönmez Murat Aksu ile biraraya gelerek güçlerini birleştiren Serdal Adalı, dün  basın kuruluşlarına geçtiği bültenle, adaylığını resmen duyurdu.

Beşiktaş’ı, ezeli rakiplerine eskisi gibi rekabet edebilecek duruma getirmek için yola çıktıklarını söyleyen Adalı, Milliyet gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Fikret Orman’ın yeni sezon için yaptığı transfer ve teknik adam gibi görüşmeleri doğru bulmadığını belirten Adalı “Bence bu tür görüşmeler seçimden sonra yapılsa daha doğru olur. Sonuçta karşınızda başka bir başkan adayı var. Tek korkum seçim var diye stadı yıkmaları. Seçim kazanacağım diye stat yıkımını aceleye getirmek çok yanlış. Sonra stat elimizden gitmesin. Fikret Orman’ın yurt dışından gelmesini bekliyorum. Gelir gelmez kendisiyle bir araya gelerek bu durumu oturup konuşacağız” ifadelerini kullandı.
 
Mustafa Denizli’nin ve Ricardo Quaresma’nın seçim vaadleri arasında olmadığını da sözlerine ekleyen Adalı “Ben ne Mustafa Denizli ne de Quaresma ile görüştüm. Bunlar sadece dedikodu. Genel kurulun onayı olmadan hiç bir transfer girişimini başlatamayız. Tabi ki başkan seçilirsem futbolcu transferi olacak. Bu isimler Quaresma’dan daha iyi isimler de olabilir. Ama önce genel kurulun onayını almalıyız” diye konuştu.
 
‘Görevden kaçmadım’
Fikret Orman’ın başkan seçildiği seçim öncesinde seçime son anda girmekten çekindiği yönündeki eleştirileri de yanıtlayan Serdal Adalı “Ben o dönem aday bile olmadım. Nasıl kaçmış oluyorum ki? Kaldı ki o zamanki süreci hepimiz biliyoruz. Ben bunları bir daha anlatarak insanları yaralamak istemiyorum” açıklamasını yaptı.

Milliyet