İnşaat sektöründeki son trendler fuarda görücüye çıkıyor

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından organize edilen Bursa 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi 2–6 Nisan tarihleri arasında sektörün nabzını tutacak.

29 Mart 2014 Cumartesi 16:31 tarihinde eklendi.

Bursa’nın ev sahipliği yaptığı, inşaat, doğalgaz ve yerel yönetimlerin ihtiyaçlarını konu alan fuarlar, 12 ülkeden 219 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 4 salon ve fuaye alanında 40 bin kişinin üzerinde ziyaretçi hedefiyle hazırlanıyor. Fuarlar, sektördeki tüm gelişmeleri ve yenilikleri birlikte sunarak oluşturacağı sinerji ile katılımcı firmalarımıza ve sektörün artan iş hacmine paralel olarak fayda sağlayacak.

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 26 yıldır düzenlenerek sektöre katkı sağlayan, yapı sektöründeki yeniliklerin ve son teknolojik ürünlerin topluca bir platformda sergilenmesini sağlayan Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı’nın konusunda Anadolu'nun en büyük fuarı olma özelliği taşıdığını bildirdi.

Ersözlü, fuarla birlikte, Bursa Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) işbirliğinde organize edilen ve dernek üyelerinin katılımı ile hazırlanan ‘Mutfak, Banyo, Seramik, Tesisat Özel Bölümü’nde evlerin en önemli mekânlarından mutfak ve banyolardaki son tasarımların halkın beğenisine sunulacağını kaydetti.

TÜYAP Bursa Fuarcılık olarak her sene sektör ile ilgili yenilikler peşinde olduklarının altını çizen Ersözlü, fuarla birlikte geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve sektörün beğenisini kazanan ‘Konut Projeleri Özel Bölümü’nün güney fuaye alanında bu yıl da hazırlandığını ifade etti. 


CİHAN