İnsan yemek için ilan verdi

Slovakya, bir adamın yemek için birini arayan ilanına cevap gelmesinin ardından ilginç bir operasyona sahne oldu

İnsan yemek için ilan verdi
12 Mayıs 2011 Perşembe 08:12 tarihinde eklendi, 1.168 kez okundu.

 

lovakya'da bir yamyam, yemek ilanına cevap veren konuğunun fikrini değiştirip polisi aramasının ardından tutuklandı. İsviçreli olduğu belirtilen adam, 43 yaşındaki yamyamın internette yayınladığı, öldürdükten sonra pişirip yiyebileceği birini aradığını söyleyen ilana cevap verdi.
 
İsviçreli adam, Slovakya'dan bir adam tarafından verilen bu ilanın bir fantezi ve oyundan ibaret olduğunu sandığını öne sürdü. Adamla telefonda konuştuktan sonra çok ciddi olduğunu anlayan adam, polise İsviçre polisine haber verdi. İsviçre polisi de Slovakya'daki emniyet güçlerini harekete geçirdi. 
 
POLİS, OPERASYON DÜZENLEDİ
 
Slovak polisi, yamyamın evine İsviçreli adamın yerine geçen bir polis gönderdi. Ancak operasyon beklendiği gibi pürüzsüz gitmedi. Çatışma çıktı ve yamyam ile polis memuru vuruldu.
 
"İLANA GÖRE PARÇALARA AYRILACAKTI"
 
Polis ile tutuklanan şüphelinin hastanedeki tedavileri sürüyor. Slovakya'nın doğusundaki Kysak kasabasının polis sözcüsü, "Anlaşılan o ki, bu adam gerçekten de yiyecek birini arıyordu. İlana göre, gönüllü kurban uyutulup öldürülecek, parçalara ayrılıp yenecekti" diye konuştu.