"İnsana hizmet siyasetin üzerindedir"

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, bütün çalışmaları insan odaklı yaptıklarını belirterek, "Kesinlikle hiçbir ayrım yapmadan, ideoloji gözetmeksizin, halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışı içinde yapmaya gayret ediyoruz. Çünkü iyi biliyoruz ki insana hizmet etmek bütün ideolojilerin, bütün siyasi düşüncelerin üzerinde bir hadisedir." dedi.

23 Ağustos 2013 Cuma 21:12 tarihinde eklendi.

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Dernek yönetim kurulu üyeleri, belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade etti. Başkanı Kâmil Uğurlu, konuşmasında şöyle dedi: “Karaman Belediyesi olarak hemen her konuda vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Çeşitli konular hakkında farklı kurumların eksiklikleri olabilir.

Bizlerin de eksiklikleri olabilir. Bunları bizlere çok rahatlıkla iletebilirsiniz. Özellikle vatandaşlarımızın huzuru, refahı, güvenliği diğer yandan şehrin temizliği, estetiği gibi bütün konular belediyemizin sorumluluk alanındadır.

O yüzden hemşehrilerimizin huzuru, refahı ve güvenliği için her zaman çalışmaya hazırız ve devam edeceğiz.” Diğer yandan, şehir merkezinde bulunan tuvaletlerin ihtiyacı karşılayamadığını ifade eden Başkan Uğurlu, kullanılamaz hale gelen bütün tuvaletlerin yeniden ele alınacağını ve çok kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Mahallelerde bir takım sıkıntılar olduğunu ifade eden Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Soytürk ise “Belediyemizin çalışmalarından son derece memnunuz, özellikle altyapı ve üst yapı çalışmaları gerçekten Karaman’da eşi benzeri görülmemiş bir hızla ilerliyor.

Vatandaşlarımız tarafından bu çalışmalar takdirle karşılanıyor. Fakat belediye haricindeki bazı kurumların tam anlamıyla sorumluluklarını yerine getirdikleri söylenemez. Bununla alakalı ilgili kurumlara müracaatlarımızı yaptığımız halde sorunların çözümüne yönelik bir adım atılmıyor.” diye ifade etti.


CİHAN