İnternetten hastane oyunu oyna

Değerli oyun sever arkadaşlar çok müthiş oyunlarımız sizleri beklemektedir. Oyun siteleri arasında en çok ziyaretçisi bulunan bu adreste istediğiniz her daldan birden çok oyunu rahatlıkla indirip oynayabilirsiniz.

İnternetten hastane oyunu oyna
07 Ocak 2014 Salı 10:23 tarihinde eklendi, 4.421 kez okundu.

Tüm meslek dallarıyla ilgi oyun çeşidini bu sitede bulacaksınız. En çok ilgiyi gören oyunlarımızdan biri olan hasta kabul görevlisi oyunumuzda fazlaca eğleneceğinizin garantisini verebiliriz.

Bu tek kişilik oyunlar çok modern ve oldukça kalabalık hastası bol bir hastanede tek başınıza birden çok doktora gelen hastaları kabul işlemiyle ilgileneceksiniz.


Bildiğiniz gibi hastanelerde en zor işi hasta kabul görevlileri görmektedir.  Gelen hastaları öncelikle sisteme kaydeder, giriş evraklarını çıkardıktan sonra hastayı ırasını beklemesi için yönlendirir ve sırası gelen hastayı doktora gösterir. Ancak zaten hastalığı nedeniyle oldukça sabırsızlanmış olan bazı hastalarla uğraşmak çok kolay bir iş değildir. bu oyunda bir doktora değil tam beş doktora gelen hastaların bütün kabul işlemlerini yapıp hastaları sırasıyla geldikleri doktorlara göstereceksiniz.

Hastane biraz küçük olduğu için dar bir odayı aynı anda beş doktor beraber kullanmak zorundadır. En fazla hastaları bulunan diş, dahiliye, göğüs doktorları hastalarını aynı odada muayene etmektedir. Gelen hastaları Mouse ile görünmek istediği doktora götürün. Oyunu başlatmak için ilk önce oyunu oyna butonuna basarak oyunu bilgisayarınıza yükleyeceksiniz. Oyun kısa süre içinde yüklendikten sonra gelen yeni ekranda playı ve contınue butonlarını tuşlayıp gelen yeni ekranda aktif durumda olan birinci leveli seçip oyunu oynamaya başlayın.

Bu oyunun tam on iki tane etabı vardır. Her etap için muayene ettirmeniz gereken sayı kadar hastayı doktora gösterdiğinizde yeni etaba geçmeye hak kazanacaksınız. Oyunda tüm seviyeleri başarıyla tamamlamanız için biraz da becerikli oluşunuzla alakalı bir iştir. Eğer hızlı hareket edip işlerinizi erken yaparsanız bütün seviyeleri kolaylıkla bitirip yüksek bir puan alarak bitirmelisiniz.

Polis oyunları arasında da buna benzer oyunlara geçiş yapabilirsiniz. . Hepinize bol şanslar ve başarılar dileriz. Bizi devamlı olarak takip etmenizi tavsiye ederiz.

Kolay gelsin.