İntihar girişimini canlı yayınlayıp, selfie yaptılar

KONYA'da erkek arkadaşı ile kavga ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Filiz K., bir alışveriş merkezinin teras katındaki korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Filiz K., polis tarafından ikna edilerek aşağıya indirilirken,

İntihar girişimini canlı yayınlayıp, selfie yaptılar
30 Kasım 2016 Çarşamba 08:36 tarihinde eklendi.
KONYA'da erkek arkadaşı ile kavga ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Filiz K., bir alışveriş merkezinin teras katındaki korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Filiz K., polis tarafından ikna edilerek aşağıya indirilirken, vatandaşların selfie yapması ve intihar girişimini internetten canlı yayınlaması dikkat çekti.
 
Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Erkek arkadaşı ile kavga ettiği iddia edilen Filiz K., alışveriş merkezinin terasında bulunan korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Alışveriş merkezinin görevlilerinin ihbar etmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Filiz K.'nın atlama ihtimaline karşın yere hava yastığı açtı.
 
SELFİE YAPIP İNTERNETTEN CANLI YAYINLADILAR
 
Teras kata çıkan ekipler uzun süre Filiz K.'yı ikna etmek için uğraştı. Filiz K., ara ara ayağa kalkarak atlayacağını belirtip gözyaşlarına hakim olamadı. Bu sırada alışveriş merkezi önünde toplanan vatandaşlardan bazıları Filiz K.'yı da aynı kare içine alarak selfie yapması, bazılarının ise intihar girişimini cep telefonlarıyla internetten canlı yayınlaması dikkat çekti. Filiz K., polis ekiplerinin 30 dakika süren görüşmede ikna edilerek indirildi.
 
 
Tolga YANIK/KONYA, (DHA)-