İntihara teşebbüs etti

Can Tanrıyar’ın gece kulübü Şamdan’da intihara teşebbüs ettiği öne sürüldü.

İntihara teşebbüs etti
09 Mayıs 2013 Perşembe 10:37 tarihinde eklendi.

İddiaya göre alkolü fazla kaçıran ünlü yapımcı, elindeki içki kadehini kırarak cam parçalarıyla vücudunun çeşitli yerlerini kesti.


Boğazını kesmeye çalışırken mekânın güvenlik görevlileri tarafından engellenen Tanrıyar, Etiler’deki Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Çıkışta fotoğraflarını çeken gazetecilere “Petek’le (eski eşi Petek Dinçöz) ayrılığımı hazmedemeyen bir hayranı bana saldırdı ve her tarafımı tırmaladı ama ben şikayetçi olmayacağım” diyen Tanrıyar’ın polise verdiği ifade de saldırıya uğradığını söylediği öğrenildi.
 
Polise verdiği resmi olmayan ifadede ‘Biri bana saldırdı ama şikayetçi değilim’ dediği öğrenilen Tanrıyar’ın görevli memurların “O zaman buyrun sizi bir karakola görütelim ve ifadenizi orada alalım” teklifine ise “Boşverin karakolu ben sizi çorbacıya götüreyim”’ dediği iddia edildi.
 
Can Tanrıyar intihar olayının abartıldığını belirterek Twitter sayfasına "Yarına güzel bir başlık: 'Şampanyalı intihar' :) Ha kestik mi bir yerlerimizi, evet :) Abarttık dedik ya... Ama intihar fazla süsleme olmuş." notunu düştü.