"İntiharın eşiğinden döndüm"

Albüm çıkartan ünlü televizyoncu Can Tanrıyar, Kanaltürk'te canlı yayınlanan “İkinci Sayfa” programına katıldı.

İntiharın eşiğinden döndüm
22 Ocak 2013 Salı 11:40 tarihinde eklendi.

 

Usta magazinciler Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’nın sorularını yanıtlayan Can Tanrıyar, programda şok açıklamalar yaptı!
 
 İNTİHARIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜM
 
Öyle hak etmediğim olaylar yaşadım ki. Benim evim 14’ncü katta. Aslında yüksekten korkmam ama, artık cama yaklaşamamaya başladım. Camdan atacaktım kendimi. Yükseklik korkum da yok. İntihar edecektim. Ben şarkı mı söyleseydim, intihar mı etseydim? Annesini kaybetmiş iki çocuğum var benim. Onlar geldi aklıma. Şimdi o camı hiç açmıyorum…
 
BANA SİLAHI PETEK ALDIRTTI!
 
Can Tanrıyar, Müge Dağıstanlı’nın: “Silahınız var mı?.” sorusuna, “Evet evde kasada duran bir silahım var. Ama eve hırsız girdiği için o silahı bana Petek aldırtmıştı!..” dedi.
 
BENİM İÇİN HAYALİ SUÇLAMALARDA BULUNUYORLAR!
 
En kötüsü böyle bir başvuruda bulunuyorlar. Gazeteye veriyorlar. Ben savcılığa gidiyorum. Böyle bir karar yok diyorlar. Başvurularını gazeteye veriyorlar. Annem soruyor bana ‘Sen eve mi gittin?..’ diye. Ben Petek’i 6 aydır görmedim. Yarın da karakoldayım. Bu hayali suçlamalarla ben hapise girsem Petek mutlu mu olacak? Bu böyle yaptığı sürece benim konuşmalarım bitmez. Ben şu anda sadece müzikle uğraşmak istiyorum.
 
BU FİLMİN BİR SONU OLMASI LAZIM
 
Ben yeni bir albüm yaptım. Ama şimdi bu şarkıları paylaşmak hoşuma gidiyor. Ama lütfen beni artık rahat bıraksınlar. Ben de hayatımı yaşamak istiyorum.
 
BUNLARDAN KURTULURSAM EVLENMEYİ DÜŞÜNÜRÜM
 
Bu mahkemeler bitmeden ben bir şey yapamam. Petek öldü benim için. Fiziken de kendini bitirdi her yerine silikon yaptırarak. Artık o geriye dönemez. Ama bunlardan kurtulursam tabi ki evlenmeyi düşünürüm.
 
KÖPEKLERE BAKACAĞIM
 
Petek köpeklerini bile almadı. Ama ben bu köpekleri seviyorum. Ben bunlara bakacağım artık.
 
Can Tanrıyar programın son bölümünde Petek Dinçöz’e şu sözlerle mesaj gönderdi:
 
PETEK’E ASLA DÜŞMAN DEĞİLİM!..
 
Gönlümden geçenler, ilişki bitse de havaya uçup gidemez. Senin yaptığın işi ben bizim çocuğumuz olarak görüyorum. Petek sen başarılı olmak zorundasın. Şu anda da bana söylüyorlar. Sen ayrıldın Petek bitti diyorlar. Yapma Petek. İşini gücünü yap. Sen çok değerli bir noktadasın. Senin yanındaki insanlara benim için yazılar yazdırma. Numaram aynı. Beni ara. Ben herşeyi kabul ettim. Ama sen etmedin. İmam nikahımızı bitirelim dedim. Onu da kabul etmedim. İşine bak gücüne bak.
 
BİRİLERİ PETEK’İ KANDIRIYOR!
 
“Her kim ne anlatıyorsa yalan. Ben sana asla düşman değilim. Eski olaylara ben saygılıyım. Ne olur şu karakol işlerini kapat. Kapatmadığın sürece ben maalesef böyle çıkıp hayali suçlamalara karşı kendimi savunmak durumunda kalıyorum. Ben şirketteki çocukların hepsine söyledim. Ne olur onunla ilgili kötü haber yapmayın diye. Ben senin başarılı olman için her şeyi yapacağım. Ben görünmeden senin için iyi şeyler yapmak istiyorum. Sen kötü olursan bütün fatura bana çıkacak..”
 
ARTIK PETEK’İ KARDEŞİM OLARAK GÖRÜYORUM
 
Bir yuva kurmalısın. Beni abin olarak kabul et. Ben seni kardeşim olarak görüyorum. Karakollara gitmek sana yakışmıyor Petek. Güçsüz kadınlar için kurulan aile mahkemeleri var. Senin gibi bir sürü korumalarla gezen kadınlar için değil bu. Sen korumayla gezen biri olarak beni nasıl bunlarla suçlarsın? Sen mutlu, başarılı olmazsan ben yine çok üzüleceğim. Kimse Can çekildi, Petek bitti desin istemiyorum. Çünkü ben yılarca bu lafların karşısında durdum!
 
BASININ ÖNÜNDE BULUŞALIM, BU İŞİ KAPATALIM!
 
“Kim ne anlattıysa yarım saat bir yerde oturalım, istersen basını da çağıralım. Mahkeme işlerini kaldır. Vedalaşalım, önümüze bakalım.”
 
Bu arada Can Tanrıyar, “Petek Dinçöz’ün hala peşinde olduğuna ilişkin iddialara da tepki gösterdi!.. Tanrıyar, şu sözlerle bundan sonra hayatında yeni bir sayfa açmak istediğinin altını çizdi:
 
BEN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM!
 
“Bana kimse bu kızın peşinde koşuyorsun demesin. Ben artık aksine bu diyaloglardan kurtulmaya çalışıyorum! Sen beni hapise sokturmak istiyorsun. Ben sana ne yaptım? Ben konuşmayıp, gidip hayali suçlamaları kabullenip teslim olayım mı? Şeytan diyor ki beni hapise atsınlar, bunlar da göbek atsınlar. İnsan çıldırıyor bazen. Beni arayacaklarına dostlarım da Petek’i arasın. Mahkemeleri çeksin, ikimiz de hayatımızı yaşayalım…”