İntiharını telefona kaydetti

Antalya'nın Demre İlçesi'ne çiftçilik yapan 20 yaşındaki Muhammet Deniz Göktaş, çalıştığı serada av tüfeğiyle çenesinin altına ateş ederek intihar etti.

İntiharını telefona kaydetti
26 Ocak 2013 Cumartesi 14:58 tarihinde eklendi.

 

 İntihar anını cep telefonuna kaydettiği belirlenen Göktaş'ın intiharından kısa süre önce Facebook hesabına yazdığı "Yük olmayı sevmem. Öylece gideceğim. Azrail, yorulma kanka. İntihar edeceğim. Yaptıklarım, yaşattıklarım, hatalarım ne bileyim. Her şey için özür dilerim, üzgünüm" sözleri dikkati çekti. 
 
Demre'de Yaylakaya Mahallesi'nde ailesiyle birlikte oturan Muhammet Deniz Göktaş, dün saat 15.00 sıralarında babası Ramazan ve annesi Hayriye Göktaş'la biber serasında çalışmaya gitti. Anne ve babasının yanından ayrılan Göktaş, seranın başka bir köşesine geçti. Bir süre sonra seranın içinde silah sesi duyuldu. Sesin geldiği yöne koşan Ramazan Göktaş, oğlunun kanlar içindeki bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Göktaş'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. 
 
CEP TELEFONU KAMERASI KAYITTA
 
Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede, Muhammet Deniz Göktaş'ın av tüfeğiyle çenesinin altına ateş ederek yaşamına son verdiğini belirledi. İnceleme sırasında Göktaş'ın kamerasını açık bıraktığı cep telefonunun bulan jandarma ekipleri, görüntüleri inceledi. Göktaş'ın intihar anını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği belirlendi. Demre Cumhuriyet Savcılığı incelemek üzere görüntülere el koydu. İncelemenin ardından Demre Devlet Hastanesi morguna götürülen Muhammet Deniz Göktaş'ın cenazesi, bugün Antalya'nın Kaş İlçesi Sütleğen Köyü'nde toprağa verildi.
 
İNTİHAR EDECEĞİNİ FACEBOOK'TAN YAZDI
 
Muhammet Göktaş'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından intihar edeceğini yazdığı ortaya çıktı. Göktaş'ın, ölümünden kısa süre önce yazdığı mesajda "Yük olmayı sevmem. Öylece gideceğim. Azrail yorulma kanka. İntihar edeceğim. Yaptıklarım, yaşattıklarım, hatalarım ne bileyim. Her şey için özür dilerim, üzgünüm" sözleri dikkati çekti.

DHA