iOS 8 kullanıcıları çok kızgın

Apple’ın mobil işletim sisteminin son sürümü olan iOS 8’in iPhone’lara gelmesi beraberinde bir takım eleştirileri de getirdi. iOS 8 kullanıcılarını oldukça fazla kızdıran ise “3G’yi Etkinleştir” butonunun kaldırılması.

iOS 8 kullanıcıları çok kızgın
23 Eylül 2014 Salı 10:33 tarihinde eklendi.
Telefon devi Apple’ın yaklaşık bir hafta önce sunduğu yeni mobil işletim sistemi iOS 8 beraberinde yeni tartışmaları da getirdi. iPhone ve iPad kullanıcılarına sunulan iOS mobil işletim sisteminin son sürümü oldukça önemli değişiklikler ile birlikte geldi. Bunlar arasında en çok dikkat çekeni ise 3G butonunun yeni sürümde yer almaması.
 
Kullanıcıların beğenisine sunulan işletim sisteminin önceki sürümlerinde Hücresel Veri’yi açan kullanıcılara 3G’yi Kapatma opsiyonu sunarak kullanıcıların daha uzun süre şarjın gitmesini sağlayan Apple yaptığı değişiklik ile kullanıcılarını kızdırdı. Hücresel Veri ile internet dolaşımını sağlayan kullanıcılar 3G özelliğinin harcadığı aşırı şarj külfetinden kurtulabiliyordu.
 
Ne yazık ki iOS 8 ile beraber 3G butonu ortadan kalkmış durumda. Bununla birlikte kullanıcılara sunulan te seçenek Hücresel Veri Ayarı. Bu ayar vasıtasıyla internet tamamen kapatılırken, kullanıcılar 3G’yi kapatamıyorlar.
 
Bu durum kullanıcıların canını fazlasıyla sıkmış olacak ki, telefon devini şikayet ve eleştiri yağmuruna tuttular. Bakalım bu eleştiriler karşısında Apple ne yapacak…