İP, ITO’ya güzel İzmir'i anlattı

İP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen, İP Karşıyaka Belediye Başkan adayı ve İzmir Ticaret Odası Meclis üyesi İrfan Erol ile Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

20 Şubat 2014 Perşembe 18:42 tarihinde eklendi.
Şen, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerine “Güzel İzmir’ programını anlattı.
 
İzmir Ticaret Odası’nın Türk Bayrağı ve Atatürk konusundaki duyarlılığıyla İzmir’in en önemli kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Şen, “İTO aynı zamanda en önemli sorunlardan biri olan “ortak aklın kullanımı’ açısından da önemli bir kurumdur” diye konuştu.

İzmir’in sorunlarına karşı çözüm üreteceklerini söyleyen Şen, “İzmir’in kangren haline dönüşmüş belli meseleleri olduğu kanaatindeyiz. Tüm bu problemlere karşı ulaşımdan tutun altyapıya kadar yepyeni çözüm önerileriyle geliyoruz. Bu projelerimize de Atatürk’ten esinlenerek “Güzel İzmir’ adını koyduk” dedi.
 
Konuşmasında İzmirlilere yapılan muameleyi sert bir dille eleştiren Şen, “İzmirlilere çantada keklik muamelesi yapılıyor. İzmir insanı bunu kabul etmez. İzmir özgürlüğün başkentidir, özgürlüğüne düşkün yurttaşlara sahiptir. Birilerinin seçmesi için önüne koyduğu kişiyi değil, hür iradesiyle seçmek istediği kişiyi seçer” dedi. 
İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen’in projelerinin “Güzel İzmir” adıyla hazırlanmasını oldukça anlamlı bulduğunu belirtti, seçimde başarılar diledi. 

DHA