iPad Mini Stokları Tükeniyor

Apple'ın yeni tanıttığı tabeti iPad Mini'nin satışları oldukça iyi gidiyor. Fakat Apple, cihazın üretimindeki problemler nedeniyle stok sıkıntısı yaşayacak gibi görünüyor.

iPad Mini Stokları Tükeniyor
29 Kasım 2012 Perşembe 14:19 tarihinde eklendi.

 

Apple'ın AU Optronics ve LG Display ile başı dertte. Zira bu iki firma iPad Mini'nin donanımlarını üretiyor ve Apple'a sağladıkları stok sayısı talebi karşılayamayacak kadar düşük sayıda seyrediyor.
 
Digitimes adlı internet sitesinin bildirdiği habere göre Apple', iPad Mini satışları bu düzeyde ilerler ve LG ile AU Optronics firmaları yeterli desteği sağlayamamaya devam ederse elindeki stokları yıl sonuna kadar tüketmiş olacak.
 
Hatta analistlerin 2013 yılının ilk aylarında iPad Mini satın almak isteyenlerin uzun süre beklemek durumunda kalacağını söylediğini de belirtelim.
 
Zira Apple cihazın donanımlarını LG Display ve AU Optronics adlı firmalara hazırlatıyor ve iki firmanın da üretimi hızlandırmak gibi bir işe kalkışmayacağı kesin.
 
Bunun sebebi ise iPad Mini'nin üretiminde yaşanan zorluklar olarak gösteriliyor. Kısacası eğer iPad Mini almayı planlıyorsanız bunu ya hemen yapın ya da 2013 yılının ilk aylarında dahi iPad Mini bulamama tehlikesi ile karşılaşmaya hazır olun.

shiftdelete.net