iPhone 3GS, yeniden Vodafone'da

Vodafone,iPhone 3GS'i bir kez daha yaygın satış ağında meraklılarıyla buluşturacak. Kampanya kapsamında Vodafone Red+ tarifesini seçen aboneler hiçbir ek ücret ödemeden iPhone 3GS sahibi olabilecek.

iPhone 3GS, yeniden Vodafoneda
28 Haziran 2012 Perşembe 16:03 tarihinde eklendi, 1.277 kez okundu.

 

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, Vodafone Türkiye, geçen yaz çok uygun fiyatlarla aboneleriyle buluşturduğu iPhone 3GS'i yoğun talep üzerine tekrar, avantajlı teklifler ve Vodafone Red ayrıcalıklarıyla meraklılarına sunuyor. 
     
Vodafone aboneleri, her yöne dakika, SMS ve internet içeren Red+ tarifesinde 24 ay kalma sözüyle hiçbir ek ücret ödemeden; diğer Red tarifelerinde ise Red tarifesine ek ayda 7 lira ve Red Mini tarifesine ek ayda 14 lira fiyatlarla iPhone 3G S sahibi olabiliyor. 
     
Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, şunları ifade etti: 
     
''Tüm dünyada veri iletişiminin merkezine yerleşen ve bilgiye ulaşmanın en kolay yolu olan akıllı telefonların erişilebilirliğini, ülkemizde fırsat eşitliği sağlama hedefimiz doğrultusunda çok önemsiyoruz. Abonelerimizin mobil internet deneyimini dünyanın en ileri teknolojilerine sahip akıllı cihazlarıyla makul fiyatlarla yaşamalarını hedefliyoruz. Bu yolda attığımız adımlar neticesinde son çeyreğimizde akıllı telefon penetrasyonumuz geçen yılın aynı dönemine göre 8,9 puan artarak yüzde 17,3 seviyesine ulaştı. 
     
Akıllı telefon pazarının en gözde cihazlarından iPhone'un 3GS modelini yoğun istek üzerine şimdi bir kez daha, üstelik bu kez Red+ tarifesinde hiçbir ek ödeme koşulu olmaksızın abonelerimiz için erişilebilir kılmaktan mutluluk duyuyoruz. Böylelikle abonelerimiz hem yüksek performanslı iPhone 3GS ile mobil hayatın keyfini çıkaracak hem de Vodafone Red tarifeleriyle tüm mobil iletişim ihtiyaçlarını tek bir tarifeyle karşılayabilecekler.''