iPhone 6 için günlerdir sırada bekliyorlar

Teknoloji meraklıları, Apple’ın piyasaya süreceği yeni ürünlerini alabilmek için günler öncesinden sıraya girdi.

iPhone 6 için günlerdir sırada bekliyorlar
13 Eylül 2014 Cumartesi 12:23 tarihinde eklendi.

ABD'nin New York şehrinde, Apple'ın yeni modeli iPhone 6'yı satın almak için birçok kişi günler öncesinden mağaza önünde günlerdir beklemeye başladı.

Amerikalılar, 19 Eylül’de satışa sunulması beklenen yeni iPhone modelleri için Apple mağazasının önünde kuyruğa girdi. New York’daki ünlü 5.Cadde üzerindeki Apple mağazası önünde toplanan Amerikalılar, yeni iPhone'ları ilk alanlardan olabilmek için kamp malzemeleri ile 13. gecelerini geçirdi. Getirdikleri uyku tulumları ile geceleyen teknoloji severler, günün 24 saatini sırada bekleyerek geçiriyor.

Yeni iPhone almak için New York’a uçakla 2 saat mesafede bulunan Mississippi eyaletinden gelen Jason Ray, iPhone’u ilk alan müşteri olmak için günlerdir sıranın başında bekliyor. Ray, mağazanın önüne ilk geldiğinde, birinci ve ikinci sırada başkalarını görünce, belli bir ücret karşılığında sıranın başına geçmeyi teklif ediyor. Sıkı bir pazarlık sonrasında, eşi ile birlikte 2 bin 500 dolar karşılığında iPhone alacaklar sırasında ilk müşteri olmayı başarıyor. Ray “Uzun süren bir yolculuktan sonra New York’a geldim. İlk iki sırada olmak için 2 bin 500 dolar para ödemek zorunda kaldım ve daha beklemeye devam edeceğiz. iPhone 6’yı almak için bütün bunları yapmaya değer. Çünkü yeni iPhone’u heyecanla bekliyoruz.”dedi.

ŞİRKETLER SPONSOR OLUYOR

Sırada beklediği için çalıştığı teknoloji şirketinden ayrıca ücret alacağını belirten Jason Ray, iPhone 6 için sabırsızlandığını söyledi. iPhone sırasında bekleyen bir başka Amerikalı Joe Beats ise iPhone sırasında beklemek için özel bir şirketin kendisine sponsor olduğunu belirtti. 13 gündür sırada beklediğini belirten Beats, yeni iPhone için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Arkadaşı ile birlikte sırada bekleyen bir başka Amerikalı ise Brian Ceballo. Ceballo da 13 gündür gece gündüz demeden sırada beklediğini ve çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Teknoloji tutkunları, hayallerini süsleyen iPhone'lara ulaşabilmek için 6 gün daha sokakta sabahlayacak.
 


CİHAN