iPhone 8 İncelemesi

e 7S görünümlü olarak piyasaya sürülen ve büyük bir ilgi görmesi ile dikkat çeken iPhone 8 modeli 240 kare ağır çekim özelliği ve son derece başarılı bulunan fotoğraf uygulaması ile ön plana çıkıyor. Akıllı telefon modelinin fotoğraf bakımından sahip olduğu özellikler her ne kadar cihaz modeline bir yenilik kazandırmamış olsa da mevcut standartları koruması da kullanıcılar tarafından yeterli bulundu.

iPhone 8 İncelemesi
18 Eylül 2018 Salı 15:51 tarihinde eklendi, 1.523 kez okundu.

iPhone 7S görünümlü olarak piyasaya sürülen ve büyük bir ilgi görmesi ile dikkat çeken iPhone 8 modeli 240 kare ağır çekim özelliği ve son derece başarılı bulunan fotoğraf uygulaması ile ön plana çıkıyor. Akıllı telefon modelinin fotoğraf bakımından sahip olduğu özellikler her ne kadar cihaz modeline bir yenilik kazandırmamış olsa da mevcut standartları koruması da kullanıcılar tarafından yeterli bulundu.

Kablosuz şarj özelliği uzun zamandır bekleniyordu ve nihayet bu modele kazandırıldı. Aynı zamanda telefonun su geçirmezlik özelliğinin de yüksek oranda beğeni aldığını belirtmekte fayda var. Akıllı telefon modeli 64 GB ve 256 GB seçenekleri ile kullanıcılara sunuldu. Her iki model arasında elbette bir fiyat farkı bulunuyor.
 

Aynı zamanda telefon modelinin bluetooth 5.0 özelliği ile hızlı şarj özelliğinin de ön plana çıktığından söz etmek lazım. Şarj bakımından iPhone tutkunlarının uzun süredir devam eden şikayetleri bu yeni model ile sona erecek gibi görünüyor. Tasarımın cam arkalık bölümü de oldukça şık bir dizayn eşliğinde akıllı telefon modeline kazandırılmış durumda. Titreşimli ekran özelliği de akıllı telefon modelinde mevcut.
 

iPhone 8 Hangi Özellikleriyle Ön Planda?

Telefonun ekranı 4.7 inç retina HD olarak belirlenmiş. Ayrıca ışık performansının da tartışmalara neden olduğu ve bazı çevreler tarafından yetersiz bulunduğu bilgisini de aktararak konuyu toparlayalım.
 

Genel olarak bakıldığında aslında selefinin üzerine şaşırtan bir özellik koymuyor. Ancak telefonun lokomotif özelliklerinin de geniş bir kitleye hitap ettiğini göz ardı etmemek lazım. Bu lokomotif özellikleri de sırasıyla kablosuz şarj ve hızlı şarj özelliği, şık cam arkalık ile suya ve toza dayanıklılık olarak sıralayabiliriz. Gelelim fiyat unsuruna!
 

Öncelikle sizi çok bekletmeden iPhone 8 kampanyaları için tıklayın diyelim ve en cazip fiyatları kapsayan kampanyaya hemen ulaşmanızı sağlayalım. Fiyat konusunda tercihinizi depolama alanı bakımından yapmanız lazım. 64 GB düzeyini yeterli buluyorsanız 256 GB için daha fazla ödemenize gerek olmayacaktır. Satın almak isteyenlere önerimiz ise MediaMarkt web adresi olacak. Daha cazip fiyat sunması, güvenilir bir alışveriş platformu olması ve tüm teknik özelliklerini öğrenerek ürünü satın alma imkanı sunması size bu adresi önermemizi sağlıyor.