İrem Derici şarkılarını onlar için söyledi

TÜRK Pop Müziği sanatçısı İrem Derici, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK) organizasyonu ile Yalovalı hayranlarının karşısına çıktı.

İrem Derici şarkılarını onlar için söyledi
28 Ağustos 2014 Perşembe 13:46 tarihinde eklendi.
Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserde, 'O Ses Türkiye Yarışması' ile tanınan ve 'Kalbimin Tek Sahibine' isimli şarkısı ile bu yıla damga vuran başarılı popçu İrem Derici, bu kez en güzel şarkıları Yalova Ortopedikler Spor Kulübü için söyledi. Yalovalı hayranlarıyla bir araya gelen şarkıcının hayranları Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nu hınca hınç doldurdu. Konserine 'Senin Benimle Zorun Ne Sevgilim' şarkısı ile başlayan İrem Derici, sevilen diğer şarkılarını da Yalovalılar için söyledi. Çok sevilen şarkıları 'Bir miyiz' ile 'Kalbimin Tek Sahibine' isimli şarkılarını da söyleyen İrem Derici, Yalova'da bulunmaktan keyif aldığını söyledi. 
 
"BENİM İÇİN 'DELİ' DİYORLAR"
 
Kulaklığındaki pil bitince ara veren şarkıcı, bu sırada hayranlarıyla sohbet etti. Derici, "Şimdi şöyle bir şeye alışmış Türk dinleyici, izleyicisi; Samimiyetsizliğe. Hani şey vardır ya; 'Beni sizler yarattınız.' Sanırım ben o kafadan olmadığım için sanıyorum 'Deli' diyorlar benim için. 'Popun Yıldız Tilbe'si' diyorlar. Hatta ona tweet attım. Ne olur dedim parti kuralım. İktidara geliriz yani" dedi.
 
Ayakkabılarını çıkararak şarkı söylemeye devam eden Derici, konseri sırasında "Kısa boylu bir Türk kadınıyım, bu durumla yüzleşmek durumundayım" diye konuştu. Çıplak ayaklarla şarkı söyleyen şarkıcının performansı izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman konser sonunda genç şarkıcıya çiçek verdi. YOSK Başkanı Alparslan Erkoç ise yaptığı açıklamada müthiş bir konsere ev sahipliği yaptıklarını, kulüp olarak sadece sportif alanda değil, sosyal ve kültürel alanlarda da adından sıkça söz ettirdiklerini belirtti. Erkoç, "Amacımız; kentimizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza karşı halkımızın daha duyarlı davranarak, bilinçli hareket etmelerini sağlamaktır" dedi.