Ironman'in kazananları belli oldu

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen yarışta sporcular 1.9 kilometre yüzme, 90.2 kilometre bisiklet ve 21.1 kilometre koşunun ardından Gloria Sport Arena'daki bitiş noktasına ulaşmaya çalıştı.

Ironmanin kazananları belli oldu
23 Ekim 2016 Pazar 16:43 tarihinde eklendi.
Bu yıl 2'ncisi düzenlenen yarışta sporcular 1.9 kilometre yüzme, 90.2 kilometre bisiklet ve 21.1 kilometre koşunun ardından Gloria Sport Arena'daki bitiş noktasına ulaşmaya çalıştı. Yarışta erkeklerde Türk Milli Takımı adına yarışan Alman Şonas Schomburg 4 saat 1 dakika 10 saniyelik derecesiyle birinci olurken, İsviçreli Thomas Howiler 4 saat 1 dakika 11 saniyelik dereceyle ikinci, Fransız Jeremy Morel ise 4 saat 5 dakika 49 saniyelik derecesiyle üçüncü oldu.
 
Kadınlarda ise Rus Roksalana İschchuk 4 saat 41 dakika 8 saniyelik derecesiyle birinci, Ece Bakıcı 4 saat 43 dakika 29 saniyelik derecesiyle ikinci, Belçikalı Wendy Rene Mader 4 saat 47 dakika 28 saniyelik derecesiyle üçüncü oldu. 
 
İşadamı Sadettin Saran yarışmaya Gloria Otelleri adına katılırken, CNN Türk ve Kanal D Spor Müdürü Cem Yılmaz ise CNN Türk Takımı adına yarıştı. Bazı yarışmacılar, kenarda bekleyen çocuklarını yanına alarak bitiş çizgisini geçti.
 
Yarışmanın ardından dereceye girenlere ödülleri, Gloria Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir ve Melis Özaltın tarafından verildi.