İş adamları hakkında suç duyurusu yapıldı

Türk Eğitim- Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, 'internete ses kayıtları düşen ve millete küfür ettikleri' iddia edilen iş adamları Mehmet Cengiz, Celal Koloğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

12 Şubat 2014 Çarşamba 19:10 tarihinde eklendi.

Şenol, yaptığı basın açıklamasında şüpheliler, aradan geçen süre içerisinde bu haberleri tekzip etmediğini, zira şuana kadar hiçbir medya organında tekzip metinleri yayınlanmadığını ve haberlerin tekzip edildiğine dair haberlerinde de yapılmadığını anlattı.

Şenol, “Yine, şüpheliler aradan geçen bu süre içerisinde fiillerinden dolayı pişmanlıklarını dile getirir herhangi bir açıklama ve özür de beyan etmemişlerdir. Şüphelilerin bu davranışı Türk Ceza Kanunu’un 301. Maddesi gereği suç teşkil ettiği açıktır. Türk Milletinin bir ferdi olarak işlenen suçtan zarar görmüş durumdayım. Bundan dolayı şüpheliler hakkında ceza takibi açılması ve yargılanmaları için bu suç duyurusunda bulunma ihtiyacı ve zorunluluğu hissettim.” dedi.

Nizamettin Şenol, devletten aldıkları ihalelerin parasını bu milletin devlete ödediği vergilerden alan bu insanların millete teşekkür etmeyi, bu millete çok ağır küfür ve hakaret ettiklerini belirtti. Şenol, "Bu kişiler, servetlerinin hemen hemen hepsini bu memleketten kazanmışlardır.

Bu küfür aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün de kemiklerini sızlatmıştır. Bu küfür bugüne kadar bu millet için canını hiçe sayan, vatan uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimizin kemiklerini de sızlatmıştır." şeklinde konuştu.

Şenol, gerekli soruşturmanın yapılarak, cezalandırılmaları için kamu davası açılmasını talep ettiklerini anlattı.


CİHAN