İş İlanları Kariyer Kamu Sitesi

Az ya da çok demeden bir kişi alımı da yüz binlerce kişinin alımı da yayınlanmaktadır. Bu ilanlara başvurarak bir kişinin bile iş sahibi olma ihtimalini atlamadan tüm ilanları eksiksiz olarak paylaşıyoruz.

İş İlanları Kariyer Kamu Sitesi
15 Mayıs 2018 Salı 20:09 tarihinde eklendi.

Az ya da çok demeden bir kişi alımı da yüz binlerce kişinin alımı da yayınlanmaktadır. Bu ilanlara başvurarak bir kişinin bile iş sahibi olma ihtimalini atlamadan tüm ilanları eksiksiz olarak paylaşıyoruz.
 

Kamuda çalışmak ya da kariyer yapmak isteyen kişiler lise ya da üniversite mezunları için tüm ilanları https://www.kariyerkamu.com/ adresinden takip edebilirler. Sitemizde kamuya yapılacak olan alımlar en güncel haliyle yayınlanmaktadır.
 

Kamu Memur Alımları
 

Kamuda çalışmak üzere memur alımları sık sık yapılmaktadır. Pek çok farklı kamu kurumu ilana çıkarak alım şartları ve kontenjanları bildirmektedir. İşte bu ilanları sizler için takip ediyoruz. İlanın yayınlandığı andan itibaren sitemiz aracılığıyla sizlere ulaştırıyoruz. En güncel ilanlara ana sayfada yer vererek herkesin ilk olarak görmesini sağlıyoruz. Böylece süresi geçmeden şartları sağlayan herkes bu ilanlara başvurabilecektir. İstanbul iş ilanları arayanlar bu ilanlarla ilgilenirken, başkaca kriteri olanlar ilgi alanına göre ilanlara bakabilir. Bu sayede ilanların hepsini görerek kendi kriter süzgecinizden geçirebilirsiniz.
 

Lise ya da üniversite mezunu olmak gibi genel şartların yanı sıra belirli bir alanda kariyer yapmak, deneyime sahip olmak, bazı sertifikalara sahip olmak gibi daha pek çok özel şart da aranmaktadır. Tüm bu şartlar ilanda belirtilecek ve tarafımızca size iletilecektir. Sitemiz sayesinde pek çok farklı kurumun sayfasını takip etmek zorunda kalmazsınız. Tüm kurumların ilanına tek bir sayfadan ulaşabilirsiniz.
 

Kamu İşçi Alımları
 

Kamuda sadece memurlara değil işçilere de çokça ihtiyaç duyulmaktadır. Devlet kurumlarında çalışmak üzere aşçı, temizlik görevlisi, şoför gibi pek çok pozisyon için alımlar yapılmaktadır. Bu tür alımlar ilkokul ya da mezunları için oldukça iyi fırsatlardır. Alımlar sözleşmeli olarak yapılmaktadır. Ancak yine de kamuda çalışmak isteyenler için avantajlıdır.


Kamuya yapılacak alımlar için KPSS, sözlü ya da yazılı sınav yapılmaktadır. Bunlara ek olarak ise güvenlik soruşturması yapılmaktadır. Bu aşamalar lise mezunu alan kurumlariçin daha az uygulanmaktadır. Bazen sınavsız alımlar da yapılmaktadır. tüm bu ilanları anlık olarak sitemizden takip ederek başvurunuzu yapabilirsiniz.


Eğitim seviyesi kurum pozisyon durum