İş Sağlığı ve İş Güvenliği OSGB Hizmetleri

İş sağlığı ve güvenliği hizmeti veren firmamız 2016 yılında Ankara OSGB firmaları arasında hizmete girmiştir. Firma sahibi genç bir girişimci olmasına rağmen Güvenç OSGB, yüksek hizmet kalitesi sayesinde birçok firma tarafından tanınmış ve hizmet almaya başlamışlardır.

İş Sağlığı ve İş Güvenliği OSGB Hizmetleri
07 Aralık 2016 Çarşamba 08:30 tarihinde eklendi.
İş Sağlığı ve İş Güvenliği
İş sağlığı ve güvenliği hizmeti veren firmamız 2016 yılında Ankara OSGB firmaları arasında hizmete girmiştir. Firma sahibi genç bir girişimci olmasına rağmen Güvenç OSGB, yüksek hizmet kalitesi sayesinde birçok firma tarafından tanınmış ve hizmet almaya başlamışlardır. Hızla gelişen teknoloji ile birlikte birçok yeni bilgi edinerek iş sağlığı ve güvenliği konusunda uzmanlaştık. Hedef olarak sürekli daha yüksekleri belirleyen firmamız, hızlı ve kaliteli hizmet ile size yardımcı olmaktadır.
 
Saha denetlemeleri ve evrak kayıt ve düzenleme işlemleri hizmeti sayesinde birçok firma arasında kaliteli bir hizmet ile adımızı sıkça duyurmayı başardık. Güvenç OSGB, sektör fark etmeksizin oluşan bütün meslek hastalıklarına ve iş kazalarına engel olabilmek için devam olarak hem firmalar ile hem de çalışanlar ile irtibat halindedir. Edinmiş olduğumuz yeni bilgileri ve önlemli sürekli olarak yaptığımız eğitim ve toplantılarımızda sizlere aktararak bilgi sahibi olmanızı sağlamaktayız.
 
İş Sağlığı ve Güvenliği Nedir?
Dünya üzerinde yaşayan insanlar geçmişten bugüne devamlı olarak iş kazalarına ve meslek hastalıklarına maruz kalıp ölmüşler ya da çalışamaz hale gelmişlerdir. Yapılan araştırmalar sonucunda dünya üzerinde yapılan savaşlarda ölen sayısı iş kazalarından ölen sayısından daha azdır. Savaşlar, uyuşturucu ve içkiden dolayı insanlar yılda 655 bin kişidir. İş kazalarından ve meslek hastalıklarından ölen kişilerin sayısı ise yılda 2.1 milyon gibi büyük bir rakamdır.
 
İnsanlar yaşam mücadeleleri için sürekli olarak çalışmaları gerekmektedir. Çalışma alanlarında her an başlarına zarar gelebilecek şekilde tehlikeler oluşabilir. Çalışanlar bu durumlara maruz kalmamaları için birçok önlem ve tedbir alınabilmektedir. Her insan temel sağlık hakkında sahip olarak doğarlar ve yaşarlar. Ekonomik durumlarını daha iyi bir hale getirebilmek için çalışırken her zaman hayatları tehlike altındadırlar. Devlet tarafından düzenlenen yeni kanunlar sayesinde meslek hastalıkları ve iş kazaları konusunda birçok önlem ve tedbir alınmıştır. Düzenlenen yeni kanun ve kurallar sayesinde iş kazaları ve meslek hastalıklarının azaldığı görülmüştür. İSG olarak bahsedilen iş sağlığı ve güvenliği, insanlara daha rahat ve çalışabilir güvenli bir ortam oluşturmak için çalışmalar yapmaktadır.
 
İş sağlığı, firma faaliyet alanı fark etmeksizin bütün işçilerin ruhsal, bedensel, işyeri koşullarından dolayı oluşan risklerin korunması, sosyal iyiliğin devamlı hale getirilmesi ve iş ile işçi arasındaki doğru uyumu sağlamaktır.
 
İş güvenliği ise bütün mesleklerde insanların maruz kalacağı kazalara karşı korumak ve güvenilir bir çalışma alanı sağlayarak sürdürülebilir üretim katkısında bulunmak için yapılmaktadır.
 
Meslek hastalıkları ve iş kazaları son zamanlarda ülkemizde çok büyük bir sıkıntı oluşturmaktadır. Ülkemizde bulunan kayıt dışı çalışanlarının çok olmasına rağmen iş kazalarında oluşan maddi ve manevi hasarlar çok fazladır. TÜİK tarafından yapılan incelemeleri sonucunda iş kazaları ve meslek hastaları sonucunda oluşan zarar 35 milyon TL’dir.  Gereken düzenlemeler ve önemler alındığı takdirde hem manevi hem de maddi zararları minimum seviyeye çekebilmektesiniz.
 
Hizmetlerimiz
 
ÇSGB yetkisiyle hizmet veren firmamızın size sunduğu hizmetler aşağıdaki gibidir.
 
İş Güvenliği Uzmanı Görevlendirmesi
İşyeri Hekimi Görevlendirmesi
Diğer Sağlık Personeli Görevlendirmesi
Durum eylem planı hazırlanması
Risk analiz çalışmaları
Sağlık taramaları
İşyeri teknik ölçümleri
İş yerinin periyodik olarak denetlenmesi ve raporlanması
İş Güvenliği Kurullarının Oluşturulması ve sekreterlik edilmesi
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin verilmesi
Yangın tatbikatı
İşe giriş sağlık raporunun verilmesi
Bakanlık tarafından yapılacak denetimlerde eşlik edilmesi
Çalışanların çalışma koşullarına uygun KKD seçimi yapılması
İş yeri evrak kontrolünün yapılması ve periyodik olarak kontrol edilmesi
Mevzuat değişikliğinde işyerinin haberdar edilmesi
İlkyardım eğitimi verilmesi
 
Web Sitesi: http://guvencosgb.com