İşçi asansör boşluğunda ölü bulundu

Sivas'a yeni yapılan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatında çalışan 27 yaşındaki Yılmaz Mantarcı, 'Tuvalete gidiyorum' diyerek arkadaşlarının yanlarından ayrıldıktan bir süre sonra cesedi bulundu.

20 Eylül 2013 Cuma 19:58 tarihinde eklendi.
Mantarcı'nın asansör boşluğuna düşüp öldüğü sanılıyor.
 
Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Yılmaz Mantarcı, Yeşilyurt Mahallesi Şifa Caddesi üzerindeki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatında çalışmak üzere 3 gün önce İstanbul'dan Sivas'a geldi. Dış cephe yalıtımı işinde çalışan Mantarcı, akşam saatlerinde tuvalete gideceğini söyleyerek çalışma arkadaşlarının yanından ayrıldı.

Yılmaz Mantarcı bir süre geçmesine rağmen geri dönmeyince durumdan şüphelenen arkadaşları çalıştıkları 8'inci katta arkadaşlarını aramaya başladı, ancak bulamadı. Bir süre sonra Mantarcı'nın cesedi 1'inci katta çalışan işçiler tarafından asansör boşluğunda bulundu. Olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mantarcı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan inceleme sonrası Mantarcı'nın cesedi Sivas Belediyesi'ne ait cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morguna götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, Mantarcı'nın kaza sonucu mu düştüğü, yoksa intihar mı ettiği araştırılıyor. 

DHA