İşi şansa bırakmayacak

Devler Ligi’ne kalmak isteyen Güneş Portekiz ekibinin her hareketini oyuncularına ezberletiyor

İşi şansa bırakmayacak
22 Temmuz 2011 Cuma 08:58 tarihinde eklendi.

 

Devler Ligi’ne kalmak isteyen Şenol Güneş Benfica’yı takibe aldı. Güneş, Portekiz ekibinin her hareketini oyuncularına ezberletiyor
 
SÜPER Lig’i 2. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılma hakkı kazanan Trabzonspor işi sıkı tutuyor. Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi elemesinde Liverpool ile eşleşen ve Avrupa’ya erken veda eden bordo-mavililer bu kez zorlu Benfica engelini aşarak adını Devler Ligi’ne yazdırmak istiyor.
 
27 Temmuz’da Benfica ile ilk maçta deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Karadeniz ekibinde teknik direktör Şenol Güneş de rakibin tüm yönlerini mercek altına aldı.
 
İDEAL 11 BELLİ OLUYOR
 
PORTEKİZ ekibinin hazırlık maçlarını takip etmesi için yardımcılarını görevlendiren deneyimli teknik adam, rakibini canlı takip etmek üzere Portekiz’e hareket etti.
 
SEZONUN açılış maçında Toulouse karşısına çıkan Benfica’yı izleyen ve bol bol not tutan Güneş’in oyuncularına rakiplerinin her hamlesini ezberleteceği öğrenildi. 27 Temmuz’da deplasmanda oynanacak ilk maçına kadar ideal 11’ini oluşturmayı planlayan ve bunu da büyük ölçüde başaran Güneş’in oyuncularıyla tek tek ilgilenerek Portekiz ekibinin artılarını ve eksilerini oyuncularına tek tek göstereceği ve işi şansa bırakmayacağı öğrenildi.

Vatan Gazetesi