Işık ve sevgiyle sema

Kuruçeşme Arena’daki ‘Aşk İstanbul’ isimli konserinde hayranlarıyla buluşan İlhan İrem performansıyla muhteşem bir gece yaşattı.

Işık ve sevgiyle sema
24 Eylül 2012 Pazartesi 11:34 tarihinde eklendi, 1.256 kez okundu.

 

‘Her zaman ışık ve sevgiyle kalın’ diyen sanatçıya, semazenler de eşlik etti.
 
Özgün tarzıyla müzik dünyasının en sıra dışı isimlerinden biri olan İlhan İrem, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da muhteşem bir konser verdi. Sanatçı, Arena’yı dolduran hayranlarını “Aşk İstanbul, aşık ruhlar hoşgeldiniz. Siz, yolu ışık ve sevgiyle geçenler, bu akşam buraya gelemeyip, yüreği aşkla dolu olan bizler Türkiye’nin aydınlık yüzüyüz. Biz ışıklıyız, sevgiliyiz” sözleriyle selamladı. ‘Kıyılara Git’ ve ‘Son Selam’ şarkılarıyla başlayan konser, ‘Yazık Oldu Yarınlara’, ‘Dua’, ‘İster İnan İster İnanma’ ve ‘İki Duvar’ şarkıları ile devam etti. Her şarkıyı dev bir koro eşliğinde hayranlarıyla seslendiren İlhan İrem’in sahne dekoru da dikkat çeken detaylar arasındaydı.
 
Sürprizleriyle izleyicileri mest etti
 
Sanatçıya slow parçalarında eşlik eden Alım Tatar da performansıyla büyük alkış aldı. Konserin ikinci yarısında söylenen ‘Don Kişot’, ‘İşte Hayat’,  ‘Anlasana’ ve ‘Boşver Arkadaş’ şarkılarıyla İrem, hayranlarına müzik dolu unutulmaz dakikalar yaşattı. Konserin bitmesinin ardından bis yapan İlhan İrem’in sürprizi sevenlerini mest etti. Semazenler eşliğinde söylenen ‘Hu’ şarkısı da beğeni topladı.
 
İlhan İrem’in Kuruçeşme Arena’da verdiği ‘Aşk İstanbul’ konserinde semazenlerin gösterisi de büyük ilgi gördü.