Işın Karaca boşanıyor

Işın Karaca, geçtiğimiz yıl evlendiği fotoğrafçı Sedat Doğan'dan boşanıyor. İddiaya göre ayrılığın nedeni, Doğan'ın ünlü şarkıcıyı bir hostesle aldatması

Işın Karaca boşanıyor
14 Eylül 2012 Cuma 09:12 tarihinde eklendi, 2.353 kez okundu.

1 yaşında Sasha Mia adında bir kızları bulunan çiftin evliliğini bitiren neden ise ihanet. İddiaya göre; Sedat Doğan, bir süre önce çıktığı yolculuk sırasında hosteslik yapan genç bir kadınla tanıştı ve onunla aşk yaşamaya başladı. Ancak ilişki gizli kalmadı, Karaca aldatıldığını öğrendi. İhaneti affetmeyen şarkıcı, avukatına boşanma davası açması talimatını verdi.

 
Davanın ilk duruşması, 25 Eylül’de görülecek. 2008 yılının sonlarına doğru birlikte olmaya başlayan ve inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan Işın Karaca ile Sedat Doğan, ünlü şarkıcının bebek beklediğini öğrenmesi üzerine evlenme kararı almış ve geçtiğimiz yılın mayıs ayında nikâh masasına oturmuştu. 
 
Yakınları şokta
Işın Karaca, kısa süre öncesine kadar eşi ve minik kızıyla verdiği mutluluk pozlarını sosyal medyada paylaşıyordu. Ünlü şarkıcının sürpriz boşanma kararı, yakın çevresinde şaşkınlık yarattı. 
 
Işın Karaca, boşanma davasıyla ilgili soruları “Özel hayat özel hayattır, yorum yapmayacağım” diyerek yanıtsız bıraktı. Karaca, sosyal paylaşım sitelerinde sık sık eşi ve kızıyla birlikte çekildiği fotoğrafları paylaşıyordu.

Milliyet