Işın Karaca yıllar sonra itiraf etti!

Işın Karaca Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Karaca, İrem Derici ile ilgili iddialarda bulundu, Derici'den yanıt gecikmedi...

Işın Karaca yıllar sonra itiraf etti!
16 Kasım 2018 Cuma 17:37 tarihinde eklendi.
Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak katılan şarkıcı Işın Karaca, 5,5 yıl sonra şaşırtan bir itirafta bulundu...
 
* Ben 110-120 kiloları gördüm. Haşimato hastalığım, şeker hastalığım, tansiyon hastalığım var. 
 
* Vücut kitle endeksin belli bir şeyin üstündeyse ameliyat olabiliyorsun.
 
* Ameliyatın, yemen içmen, sonraki bakımın, ameliyatı olduğun hastanenin yoğun bakımı önemli.
 
* Her gün protein yedim, spor yaptım.Yine kilo alsam, yine ameliyat olurum çünkü bu benim için bir çözümdü.
 
* Tuğrul beni gürbüz halimle de seviyor. Yarın öbürgün yine kilo alabilirim. 3 gün yemek ye bakayım neler oluyor.
 
* En başlarda aşkların hepsinde yüz gülüyor! Bizim Tuğrul ile bir şeyler yaşayıp birbirimize geldik. İkimizin de yaşanmışlıkları vardı. Gece uyurken üzerimi örten bir adam var hayatımda. 
 
* 20-30 yaş arası yanlış adam seçme uzmanı oluyoruz. Hayal kuruyorsun ve birden bütün hayallerin suya düşüyor. 
 
* Öyle bir kötülük dönemindeyiz ki, iyilik yapan insanlar daha çok iyilik yapmak zorunda. 
 
* Ben aşırı duygusal bir kadınım. Haberlere de ağlarım. Kardeşimle ettiğim kavga da beni yaralayabiliyor. 
 
* Düşünsene bütün inançların yerlere gitti. İnsana inanmıyorsun artık. Hayattaki en kötü şey bu olsa gerek. Bundan daha büyük bir hayal kırıklığı olabilir mi?
 
* Ailemin bana "yapma kızım, etme kızım" deyip de haklı çıkmaları çok ağır. Nasıl özür dileyeceğini bilemiyorsun çünkü...
 
* Bu yüzden kızımın adı Mia... Ben onu kendime doğurdum. 'Mia' benim demek.
 
* Adının kızımla anılması, benimle anılması canımı acıtıyor. Bunun da hukuken önüne geçtim artık. Ana da olsa, baba da olsa kimse kimsenin çocuğuna zarar veremez. 
 
* Onunla imzayı atarken 'annem haklıymış' dedim. 3 aylık evliydim, boşanma davası açtım. Bir şekilde toparladım. Sonra çocuk doğdu. Yeni doğan bir çocuğum var, komada babam var. Magazinin ortasında olmak istemediğim için susmayı tercih ettim. 
 
* Bizim sosyal medyalarımız televizyonlara bağlı. Çok açığız o konuda. sosyal medyada kadınlar mesaj atıyorlar 'O evlilikte ne yapıyorsun' diyorlar. Gel de delirme ama ben güveni öğrendim artık.
 
* Daha boşanmamıştık. Gecenin bir vakti, çok sevdiğim bir arkadaşım fotoğraf attı bana. Kızımın biyolojik babası ile meslektaşım olan kadının facebook'ta paylaştığı fotoğraf... El ele duruyorlar. O gün artık dedim ki 'hayat sert bir şey, çok acımasız ve insanı yoran bir şey. Sabredip durmak gerekiyor.' Bu bahsettiğimiz insan da İrem Derici idi...
 
* Bunun üzerine avukatıma dedim ki 'Şuan bitti, konu kapandı.' Kadınlar diyor ya 'çocuğum ailem bilmem ne' böyle bir duruk yok. Mutsuz olduğunuz yerde durmayacaksınız. Kadın da adam da...
 
* Bana bu ilişkinin fotoğrafları sonra sonra geldi. Bu 5,5 yıldır saklanan bir haber. Boşanmayan bir adama evlenme teklif etmek de tuhaf. sonra duydum ki evlendiği eşine de aynı yerde aynı şekilde evlenme teklif etmiş.
 
* Evli olduğumuzu biliyordu. Babası ile Mia'nın biyolojik babası reklam çekmişti. Biz orada tanıştık. Babası bana 'bu kıza bir el verin' dedi. Sonra sağa sola haber verdim. Bu kızı vokale alacağız diye... Repertuar attım. Dönmedi geri, meğer mevzu başkaymış.
 
* Affettim mi... Ben gözlerime bakmalarını bekliyorum. Karşı karşıya geldiğimizde genelde vın turizm oluyorlar. Ben dışarı çıkmaktansa, kızıma masal okumayı tercih ediyorum.
 
* Demet İrem için 'saygısız demişti... Sevmiyorum demişti...' Ben de sevmiyorum. Beğenmiyorum. Ahlaki olarak durduğu yeri de beğenmiyorum. Hiçbirimiz sütten çıkma ak kaşık değiliz. Hatalarımız olmuştur ama bu değil yani! İstediğin kadar şanla, şöhretle ört yine ortaya çıkıyor. Bakın 5,5 yıl sonra yine çıktı. 
 
* O benim sahne aldığım yerlerde çıkmıyor. Hiç karşılaşmadık Allah biliyor. Gözüne bakmak isterim ama... 
 
* Tuğrul'a mesaj gelince telefonu bana veriyor. 'Buyur ablacığım ben Işın' diyorum. Sosyal medyada canını sıkanlara cevap verme isteği geliyor içine...
 
* Tuğrul 22.30'da uyuyan bir adam. Müslüm için gece 22.00 seansına gidince uyudu...
 
* Fimi beğenmedim değil. Ben verilen emeğe saygılıyım. bir kere ortada Müslüm Gürses var. Bu insanların adını söyleyine durmak lazım. Filmin ilk bölümünü ağzım açık izledim. Müslüm'ün kendi sesini bulması... O hırsı... Şahaneydi!Ben filme kötü demiyorum. Ben Müslümcüyüm. Bu filmde Müslüm'ü duymak istedim. Hayal kırıklığı oldu. Müslüm değildi benim için...
 
* Önce Mia ile babasının hafta sonu görüşlerini kaldırdım. Çünkü onu eve bırakıp gece kulüplerine gidiyormuş Bu tespit edildi. Mia her şeyi biliyor. Devletin verdiği pedagog eşliğinde her şeyi anlattık.
 
* 5 yıldır Tuğrul Mia'nın hayatında. Bundan 2 yıl önce Mia eve geldi. Tuğrul'a 'ben artık sana abi demek istemiyorum' dedi. 'noluyor be' dedim. 'Ben çok şanslıyım, 2 tane babam var. Sen benim yanımda olan babamsın ve ben sana baba demek istiyorum' dedi.
 
 
 
"YASAL SÜRECİ BAŞLATIYORUM"
 
Hakkında çıkan haberlere sinirlenen İrem Derici ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Beni birileri kendisiyle karıştırmış. Yıllar önceye dönüp bir bakacak kendine... Google Amca'ya yazınca o dönem bir magazincinin kendi ağzından anlattıkları duruyor! Hatta o magazincinin bu hanımefendiyi (Işın Karaca) için verdiği röportajda her şey var. Bu iftiraya yasal süreci başlatıyorum." dedi.