İşkenceden kurtulan kayıp oğlunu arıyor

MERSİN'de 2 arkadaşı tarafından kaçılan ve ormanlık alanda işkence yapılırken kaçan 21 yaşındaki Furkan Coşkun'u annesi 45 yaşındaki Sinem Coşkun, sokak sokak arıyor.

İşkenceden kurtulan kayıp oğlunu arıyor
22 Ekim 2016 Cumartesi 15:07 tarihinde eklendi.
9 Ekim'de merkez Mezitli İlçesi'ne bağlı Akdeniz Mahallesi Mızrak Sitesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre aralarında alacak-verecek sorunu bulunan 23 yaşındaki Sezgin Gümüş ve 22 yaşındaki Ekrem Kaşıkçı, arkadaş oldukları Furkan Coşkun'u döverek zorla bindirdikleri otomobille kaçırdı. Eski Mezitli Çöplük Alanı'na götürülen Furkan Coşkun, sopalarla dövülürken arkadaşlarının elinden kurtulup kaçtı. Anne Sinem Coşkun, Cumhuriyet Savcılığı'na kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden saptadığı Sezgin Gümüş ve Ekrem Kaşıkçı'yı gözaltına aldı. Tutuklanan şüphelileri, ormanlık alanda dövdükleri Coşkun'un ellerinden kurtulup kaçtığını o saatten sonra bir daha kendisini görmediklerini söyledi.
 
İddiaya üzerine polis ve AKUT ekipleri, özel eğitimli köpeklerin de yardımıyla Furkan Coşkun'u ormanlık alanda aradı ancak bir ize ulaşamadı. Bölgede arama çalışması devam ederken annesi Sinem Coşkun ise oğlunu her yerde arıyor. Yakınları ile birlikte Furkan'ın fotoğraflarını bastıran Sinem Coşkun elektrik direkleri, parklar, otobüs durakları, minibüslere yapıştırdı. Bununla kalmayan Sinem Coşkun ve yakınları ellerinde Furkan'ın fotoğrafları ile yoldan geçenlerde göstererek yardım istedi. Sinem Coşkun, gelen ihbarlarla oğlunun veya benzerinin geçtiği güzergâhlardaki işyerlerine de gidererek güvenlik kameralarındaki görüntüleri de saniye saniye inceliyor.
 
KİMSE İLE BİR SORUNU YOKTU
 
Anne Sinem Coşkun, oğlunun bir ay önce askerden geldiğini ve kimseyle bir sorunu olmadığını söyledi. Coşkun, "Gece 03.00 sıralarında telefonla bir arkadaşı sitenin içine çağırıyor, tuzağa düşürüyorlar. Siteye 2-3 kişi daha giriyor kamelyanın etrafına gizlice saklanıyorlar. Oğlum Furkan Coşkun'u döve döve sitenin dışına çıkartıyorlar. Daha sonra bir aracın içine atıyorlar, kamera kayıtlarında hepsi mevcut. Oradan da Kuyuluk çöplüğüne götürüyorlar ve işkence yapıyorlar" dedi.