İşletmeler D-Smart ile Karlı Çıkabilir

İnsanlar özellikle spor müsabakalarında hem tuttuğu takımını izleme olanağı buluyor hem de dostları ile eğlenceli zaman geçirme olanağını elde ediyor.

İşletmeler D-Smart ile Karlı Çıkabilir
24 Ekim 2014 Cuma 23:34 tarihinde eklendi, 1.528 kez okundu.

İnsanlar özellikle spor müsabakalarında hem tuttuğu takımını izleme olanağı buluyor hem de dostları ile eğlenceli zaman geçirme olanağını elde ediyor. Tuttuğu takımın yurtiçi maçlarında stada gidip izleme fırsatı olabiliyor. Taraftarı olduğu takımın maçını bir arkadaşı ile birlikte izlemek isteyenler her zaman statlara gitme olanağı bulamayabilir veya yurtdışındaki maçında bunu gerçekleştiremeyebilir. TV ekranından bu keyifli anları izleme şansına her zaman sahipsiniz. Dsmart, Avrupa Kupası’nda mücadele eden takımınızın maçlarını naklen veriyor. Özellikle bu günlerde insanları bir araya getiren D-Smart, iş yeri, lokal ve dernekler için de seçenekler sunuyor.
 

Dsmart Ticari satış seçeneklerini inceleyen bu tarz işletmeler abonelik seçeneklerinden birini seçerek yüksek kazanç elde etmenin yolunu da bulmuş olur. Özellikle futbol müsabakalarında iş yerleri pek çok insanın tercih edeceği mekan haline gelecektir. Sonunda da başta yüksek gibi görünen maliyetler kendisine kar olarak geri dönecektir. Cafe, restoran, bar gibi işletmeler daha kalabalık bir müşteri kitlesine bu müsabakalar sırasında ulaşır ve daha fazla kazanç elde ederler. Abonelikte ilginç avantajlar da bulunuyor. Elektrik giderleri için D-smart abonelerinin %15 indirim imkanı bulunuyor. Bunun yanında ingternet bağlantısı için de avantaj olanağı var. 24 aylık taahhüt ile %50 ucuz internet bağlantısı yaptırma fırsatı var. Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Siirt, Adıyaman, Mardin, Kilis, Şirnak, Malatya, Van, Elazığ, Erzurum, Muş, Ağrı, Erzincan, Bingöl, Iğdır, Kars, Hakkari, Bitlis, Ardahan, Tunceli illeri için ayrıca %12 oranında indirimli abone olma olanağı var. İndirim uygulanan bu illerde dernek, lokal ve spor tesisleri için ayrıca %7 indirim uygulanıyor. Özellikle bu tarz iş yerleri; üyeleri için doğal buluşma günlerini D-smart ile yapma olanağını yakalamış oluyor. Özellikle maç günleri ile üyeler bir araya gelerek daha bir kaynaşma olanağı elde edilmiş oluyor.
 

Anatajlı kampanyalar ile iş yerleri D-smart’a indirim oranları ile ve internet bağlantısı ile abone olarak hem maliyetlerini düşürmüş olacak hem de daha kalabalık bir müşteri kitlesine hitap etme şansı elde ederek kazanç kapısı açıp gelirlerini artırabilirler.