İspanya, Amrabat'ı konuşuyor

İspanya'nın La Liga takımlarından Malaga'nın Galatasaray'da forma giyen Amrabat'ı sezon sonuna kadar kiralaması İspanyol basınında büyük coşkuyla karşılandı.

İspanya, Amrabatı konuşuyor
28 Ocak 2014 Salı 11:14 tarihinde eklendi.
Amrabat için "kurtarıcı" başlıkları atan gazeteler Faslı oyuncunun Malaga takımının tehlikeli bölgeden çıkmasında önemli rol oynayacağı görüşünde birleştiler. İspanyol basını ayrıca 26 yaşındaki böylesine genç ve dinamik milli bir oyuncunun Galatasaray'da kendisine yer bulamamasına anlam veremediler. Gazeteler, Malaga Teknik Direktörü Schuster'in bu oyuncuyu kanatlardan çok gol yollarında deneyeceği ve Amrabat'a "takımın yeni 9 numarası sensin" diyebileceğini de iddia ettiler. 
 
İspanyol basınında yer alan ifadeler şöyle;
 
Marca gazetesi, "Amrabat Malaga'ya kiralandı" başlığında Fas asıllı Hollandalı oyuncunun satın alma opsiyonu ile İspanyol kulübüne sezon sonuna kadar kiralandığını yazdı.
 
As gazetesi, "Forvet hatında çok yönlü oynayan Amrabat Malaga'da" başlığını attı. Gazete, Faslı oyuncunun hem iki kanatta hem de gol bölgesinde Malaga'nın aradığı forvet oyuncu olabileceğine dikkat çekti.
 
El Mundo Deportivo, "Malaga'nın yeni 9 numarası Amrabat" başlığını kullanırken, Galatasaray'dan kiralık olarak alınan Faslı milli oyuncunun La Liga'da kötü günler geçiren Malaga'ya gol yollarında büyük yardımcı olabileceğine işaret etti.
 
Malagahoy: Malaga kasasından bir avro çıkmadan önemli bir oyuncuyu renklerine bağladı. Takımın forvet hatındaki sıkıntıları Amrabat ile giderebileceği konusunda olumlu işaretler var.
 
Cadena Ser: Schuster 'golcü istiyorum' dedi, Amrabat alındı. La Liga'nın bilinmezlerinden biri olan Faslı forvet Alman hocanın aradığı kan olabilir.