İspanya’nın Reyes balonu

Fatih Terim’in “İyi ki almamışız” dediği Reyes’in ocakta ‘Aslan’ olabileceği öne sürüldü

İspanyanın Reyes balonu
10 Kasım 2011 Perşembe 08:58 tarihinde eklendi.

 

İspanyol gazeteleri, bu sezonki kötü performansı nedeniyle Fatih Terim’in “İyi ki almamışız” dediği Reyes’in ocakta ‘Aslan’ olabileceğini öne sürdü
 
-Galatasaray'ın sezon başında ilgilendiği 3 Atletico Madrid futbolcusundan biri de Jose Antonio Reyes’ti.. İspanyol ekibinin iskeletini oluşturan Tomas Ujfalusi, Reyes ve Diego Forlan’ı resmen istemişti sarı-kırmızılılar.. Ancak bu isimlerden sadece Çek savunma oyuncusu Ujfalusi’nin transferi gerçekleşirken, Uruguaylı Forlan, İtalyan devi Inter’e gitmiş, Reyes ise takımında kalmıştı..
 
-İspanyol basını G.Saray’ın Reyes’le halen ilgilendiğini belirtiyor ama 28 yaşındaki oyuncu sarı-kırmızılıların gündeminde artık yok.. Dün bazı İspanyol gazetelerinde Reyes’in Atletico Madrid Teknik Direktörü Gregorio Manzano ile sorunlar yaşadığı, son iki maçta kadro dışı kaldığı ve ara transferde ayrılmayı düşündüğü haberleri çıktı.. Kendisiyle ilgilenen kulüplerin ise Milan ve G.Saray olduğu belirtildi..
 
-Ancak böyle bir düşüncesi olmayan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim’in de Reyes’in bu sezonki kötü performansı nedeniyle “İyi ki almamışız” dediği de biliniyor..